ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Γεώργιος Ι. Δελής

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως τη Θεοτόκου στη Μαγούλα τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 91χρονου Γεωργίου Ι. Δελή.

Αθανασία Παπανικολάου (Χήρα Θεοφάνη)

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αθανασίας Παπανικολάου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νικόλαος Παπανικολάου και Δημήτριος - Μαρία Παπανικολάου, τα εγγόνια της Αθανασία, Θεοφάνης, Μαρία και Αθανασία, τα δισέγγονα της Δημήτριος, Ανάργυρος, Παναγιώτης, Σαράντης και οι λοιποί συγγενείς της.

Αναστασία Η. Γκαβάκου (Χήρα)

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αναστασίας Η. Γκαβάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Παναγιώτης και Γεώργιος - Ελένη, τα εγγόνια της Μαρία, Ηλίας, Ηλίας, Αναστάσιος, Βασίλειος και Νίκος, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Έλλη Δημητρακάη

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Έλλης Δημητρακάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης - Ντόρα και Ευγενία - Γεώργιος, τα εγγόνια της Κατερίνα, Έλλη, Γεώργιος και Γιάννης, τα δισέγγονα της Στάθης, Ευγενία, Ορφέας και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευστράτιος Χ. Κρομμύδας

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Τραπεζοντή τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευστρατίου Χ. Κρομμύδα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χρυσάνθη, τα τέκνα του Χρήστος, Παναγιώτα - Γιώργος και Αλέξανδρος - Αθανασία, τα αδέρφια του Θεόδωρος - Σοφία, Ανάργυρος - Αναστασία και Νίκη - Γιώργος, τα εγγόνια του Ευάγγελος, Ευστράτιος και Ευσταθία, οι λοιποί συγγενείς του και οι φίλοι του.

Ηλίας Ν. Βαβαρούτσος

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στην Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ηλία Ν. Βαβαρούτσου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Νικόλαος, Σωτηρία, Παναγιώτα και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Παν. Κάρκουλα

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Παν. Κάρκουλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χρήστος και Γεωργία, τα αδέρφια της Καλλιόπη και Γεώργιος, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Πηνελόπη Π. Χριστάκου (Δασκάλα)

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Πηνελόπης Π. Χριστάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημήτρης, η μητέρα της Ελένη, η αδερφή της Κατερίνα, οι λοιποί συγγενείς της και οι φίλοι της.

Σταματική (Ματούλα) Μηλιάκου (Το γένος Δ. Σελενίκα)

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντή του Σωτήρος στην Πλατάνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταματικής Μηλιάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νίκος - Χριστίνα και Σταυρούλα, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ανδριάνα Κ. Κοτσώνη

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ανδριάνας Κ. Κοτσώνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της, τα ανίψια της, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ανδρέας Ιωάν. Βασιλάκος

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ανδρέα Ιωάν. Βασιλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αρχοντούλα Γκαβάκου

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αρχοντούλας Γκαβάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννης και Γεώργιος - Ευφροσύνη, τα εγγόνια της Παναγιώτης και Χριστίνα, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις