ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. Μεγάλη συμμετοχή υπήρξε στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Μέγαρο Τριφυλίας την Παρασκευή (23/02). Σχετικά ο σύλλογος σημειώνει: «Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή, για ακόμα μια φορά, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του συλλόγου μας, παγιώνοντας έτσι τη δυναμική του σε βάθος χρόνου.

Συγκεκριμένα, επί 184 ψηφισάντων τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής: Υποψήφιοι Διοικητικού Συμβουλίου: Θεοδωροπούλου Χρύσα του Επαμεινώνδα 90, Ματζούνη Κουρέτα Ελένη του Νικολάου 99, Παναγιωτόπουλος Αριστομένης του Παναγιώτη 95, Παπαδοπούλου Χαρά του Κωνσταντίνου 64, Τερζής Δημήτριος του Νικολάου 112, Τσάγκος Δημήτριος του Χρυσάφη 91, Χηνόπουλος Σπυρίδων του Δημητρίου 103.

Υποψήφιοι εξελεγκτικής επιτροπής:

Υποψήφιοι Εξελεγκτικής Επιτροπής: Θεοδωροπούλου Ειρήνη του Γεωργίου 113, Νικολοπούλου Άσπα του Ευθυμίου 97, Παπαδοπούλου Μαρία του Εμμανουήλ 69. Υποψήφιοι αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία: Θεοδωροπούλου Χρύσα του Επαμεινώνδα 92, Παναγιωτόπουλος Αριστομένης του Παναγιώτη 93, Τερζής Δημήτριος του Νικολάου 104, Χηνόπουλος Σπυρίδων του Δημητρίου 106. Τις επόμενες ημέρες ο πρώτος των ψήφων και όσον αφορά στο Διοικητικό Συμβούλιο, θα συγκαλέσει συνεδρίαση αυτού, ώστε να εκλεγεί το νέο προεδρείο του συλλόγου μας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις