ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Κοινή γραμμή στην τροχιά της διεκδίκησης πόρων και έργων στο πλαίσιο του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) έχει ο Δήμος Οιχαλίας, με τους Δήμους Μεγαλόπολης, Τρίπολης και Γορτυνίας, στρέφοντας το βλέμμα του στη μεταλιγινική εποχή. Ο Δήμος Οιχαλίας, είναι ο μοναδικός Δήμος της Μεσσηνίας, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους τρεις από την Αρκαδία, έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης.

Οι τέσσερις Δήμαρχοι είχαν μια πρώτη συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας, εστιάζοντας το ενδιαφέρον τους στην αναβάθμιση των κοινωνικών τους δομών και την ενίσχυση εκείνων της πρόνοιας, καθώς υπάρχει σχετική πρόβλεψη για σειρά δράσεων. Η Δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου δήλωσε την πρόθεσή της να συνεργαστεί στην κατεύθυνση της από κοινού διεκδίκησης.

Ειδικές ομάδες πληθυσμού που χρήζουν υποστήριξης

Σημειώνοντας παράλληλα την ανάγκη να στηριχθούν ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και άτομα που χρήζουν υποστήριξης, δεσμευόμενη για την κατάθεση σχετικών προτάσεων, οι οποίες αν υλοποιηθούν θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα αναβαθμίσουν περεταίρω την εικόνα του Δήμου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις