ΠΑΤΡΑ. Ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στο μόλις 2,5 μηνών βρέφος της γνωστής οικογένειας των επιχειρηματιών από την Πάτρα. Η αιτία θανάτου του μωρού παραμένει απροσδιόριστη.

«Απαντήσεις» πλέον αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων.

Όπως γράφει η «Πελοπόννησος» το ζευγάρι από την Πάτρα, γνωστή επιχειρηματική οικογένεια, θρηνεί από χθες το πρωί τον χαμό του παιδιού του. Μόλις 2,5 μηνών.

Οι γονείς βρήκαν το μωράκι τους Σάββατο αργά το βράδυ στην κούνια του χωρίς αισθήσεις και σφυγμό. Μες στον πανικό τους, το πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο, στο ΠΓΝΠ στο Ρίο.

Οι γιατροί στα εξωτερικά, βλέποντας πως το βρέφος δεν είχε καθόλου σφίξη, του έκαναν ανάνηψη και για λίγα λεπτά το επανέφεραν. Το μετέφεραν μετά από λίγη ώρα στην παιδιατρική κλινική, αλλά το μωράκι δεν άντεξε. Οι ώρες που έμεινε χωρίς σφίξη και οξυγόνωση αποδείχθηκαν μοιραίες. Εφυγε από κοιλιακή μαρμαρυγή, αλλά τα πραγματικά αίτια θα τα δείξει, ίσως, η νεκροψία στην οποία θα υποβληθεί σήμερα. Ενδέχεται να μη βγάλει ετυμηγορία η νεκροψία, οπότε ως αιτία θανάτου θα θεωρηθεί το σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου.

Οι γιατροί, και στο ΤΕΠ και στην Παίδων, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν ζωντανό το μωρό, αλλά δεν κατέστη δυνατό…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις