ΛΑΚΩΝΙΑ. Θεωρήθηκε μια από τις καλές ειδήσεις της περιόδου. Ο Μιχάλης Σταματάκος, ο Λάκωνας γιατρός που υπηρετεί στους Μολάους και υπέστη εγκεφαλικό, μετά 2,5 μήνες εξέρχεται από το Νοσοκομείο «Σωτηρία» προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του σε Ειδικό Κέντρο των Αθηνών. Η σύζυγός του Σοφία Μπραντίτσα με ανάρτηση της στο facebook ευχαριστεί θερμά όλους για την συμπαράσταση.

«Με την βοήθεια του Θεού και την ακατάπαυστη συνδρομή των υπέροχων γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Σωτηρία αρχίζει η επανεκκίνηση του Αγαπητού μου συζύγου Μιχάλη, με το εξιτήριο που πήρε σήμερα.

Από τις 18 Δεκεμβρίου τρεις δύσκολοι και βασανιστικοί μήνες και επιτέλους από αύριο θα συνεχίσει την αποθεραπεία του , μέχρι την ολική αποκατάσταση του.

Από τα βάθη της καρδιάς μας σας ευχαριστούμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την πολύτιμη και αμέριστη συμπαράσταση σας σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή. Να είστε όλοι καλά με τις οικογένειες σας. Σε λίγο καιρό ο αγαπητός σε όλους σας γιατρός Μιχάλης Σταματάκος θα επιστρέψει στον τόπο μας».

Αυτό που ακολούθησε στα σχόλια δεν περιγράφεται. Εκατοντάδες σχόλια και ευχές όπως:

  • ΝΤ: Ένα νέο πραγματικά χαρμόσυνο, φίλε μου ευχομαι ολόψυχα πάντα δυνατός να ξεπερνάς τα δυσκολα, πάντα δίπλά στους δικούς σου ανθρώπους. Η σκέψη μου και οι ευχές μου δίπλα σου.
  • ΧΜ- ΕΛ: Η πιο ευχάριστη είδηση... σιδερένιος και γρήγορα κοντά σας... να χαρεί την υπέροχη οικογένεια του .
  • GK: Μπράβο αδερφέ μου τα κατάφερες σιδερένιος...
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις