ΣΠΑΡΤΗ. Ο Πέτρος Δούκας, πρόεδρος του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδας επισκέφθηκε με την Κατερίνα Τσούρτσουλα, συντονίστρια της Ομάδας Αγροτικής Εξέλιξης του ICC - Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, την FOOD EXPO 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Athens International Airport!

Όπως αναφέρει ο Πέτρος Δούκας «ήταν εντυπωσιακά εξαιρετικές εταιρείες, κυρίως μεσαίου μεγέθους, με πολύ ωραία και κάποια πολύ πρωτότυπα προϊόντα. Η παρουσία των Σπαρτιατικών και Λακωνικών προϊόντων, μάλλον πενιχρή!». Σημειώνει επίσης ότι «επειδή το ICC έχει παρουσία και κύρος σε 100 κράτη ανά την υφήλιο, ευχαρίστως, όσους ενδιαφέρονται ουσιαστικά, θα μπορούσαμε να τους φέρουμε σε επαφή (δωρεάν φυσικά), με αυτά τα 100 κέντρα μας ανά πρωτεύουσα, ανά την υφήλιο, για να τους βοηθήσουν στην αναζήτηση αξιόπιστων συνεργατών και αντιπροσώπων. Ίσως ο Δήμος Σπάρτης σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Πελοποννήσου, να συνδράμουν του χρόνου για μια πιο δυναμική παρουσία σε αυτήν και άλλες τέτοιες εκθέσεις». Ο Πέτρος Δούκας προσθέτει: «Με τον Βασίλειο Βασιλείου, Γενικό Γραμματέα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων (και Μέλος του ΔΣ του ICC Ελλάδας), και την Κατερίνα Τσούρτσουλα του Τομέα Αγροτικής Εξέλιξης (και Ανάπτυξης) του ICC, ετοιμάζουμε μεγάλο Αγροτικό Συμπόσιο στα Ιωάννινα».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις