ΑΣΤΡΟΣ. Υπεγράφη, την Τετάρτη (20/03), η σύμβαση υλοποίησης του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την τηλεμετρία και τον έλεγχο διαρροών ύδρευσης των δικτύων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας», μεταξύ του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Βόρειας Κυνουρίας κ. Παναγιώτη Κολοστούμπη και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας κ. Αθανάσιου Βαχαρίδη, παρουσία του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη.

Το έργο έχει αρχικό προϋπολογισμό 1.724.920,57€ και κατόπιν της οικονομικής προσφοράς του αναδόχου συμβασιοποιήθηκε στο ποσό των 1.671.148,00€. Χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», Τμήμα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Διαχείρισης Π.Δ.Ε. του Υπουργείου Εσωτερικών. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε δέκα οκτώ μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της.

Το φυσικό αντικείμενό της πράξης αφορά:

  • Τον σχεδιασμό ολοκληρωμένου συστήματος Τηλεμετρίας και Αυτοματισμού δεξαμενών και δικτύων ύδρευσης στον Δήμο.
  • Την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία δέκα επτά (17) τοπικών σταθμών ελέγχου εξωτερικού υδραγωγείου και είκοσι δύο (22) τοπικών σταθμών ελέγχου εσωτερικού υδραγωγείου.
  • Την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία εξοπλισμού και λογισμικών Κεντρικού Σταθμού Ελέγχου (Κ.Σ.Ε.).
  • Την παράδοση σε θέση πλήρους και κανονικής λειτουργίας του συνολικού συστήματος, την εκπαίδευση, τεκμηρίωση και δοκιμαστική λειτουργία του συνολικού συστήματος.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Προχωράμε στην υλοποίηση ενός ακόμη σημαντικού έργου για την εξοικονόμηση πόρων της ΔΕΥΑΒΚ. Σε συνδυασμό με το έργο «Προμήθεια, Εγκατάσταση και Θέση σε Λειτουργία Έξυπνου Συστήματος Τηλεδιαχείρισης Υδρομετρητών» θα μας δώσουν τη δυνατότητα αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών και την καλύτερη διαχείριση των φυσικών υδάτινων πόρων. Συνεχίζουμε υπεύθυνα με ενέργειες που βελτιώνουν την ποιότητα του προσφερόμενου πόσιμου νερού στους κατοίκους του Δήμου μας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις