ΓΥΘΕΙΟ. Όχι μόνον δεν περνά στα ψιλά αλλά αναμένεται να δρομολογήσει ενδιαφέρουσες εξελίξεις η εσπερίδα που συνδιοργανώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας για την ελιά καλαμών σε συνεργασία με άλλα Επιμελητήρια. Θέματα πλέον που άπτονται εθνικών προϊόντων η παραγωγή του οποίου συμβάλει στην βιοτεχνική και βιομηχανική παραγωγή και στο εισόδημα κάθε Νομού δεν μπορεί παρα να είναι ψηλά στην ατζέντα των Ειμελητηρίων.

Πρόκειται για μια αναγκαία ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν τα Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Φθιώτιδας με τίτλο «Ελιά Καλαμών/Kalamata olives: Και τώρα τι κάνουμε; Θωρακίζουμε το προϊόν», το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Ξανθάκη 3, Γύθειο (ισόγειο).

Όπως δήλωσε στο Notospress o πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας Γιάννης Παναρίτης στη συζήτηση προσκαλούνται όλοι οι φορείς που ασχολούνται με την Ελιά Καλαμών/Kalamata olives προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις για τη θωράκιση του προϊόντος.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και μέσω live streaming από τις σελίδες των Επιμελητηρίων στο Facebook και απο τηλεοπτικούς σταθμούς και ιστοσελίδες που επιθυμούν να τη μεταδώσουν. Θα ανακοινωθεί εγκαίρως το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις