ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Την δική της απάντηση δίνει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας μετά την καταγγελία πολίτη αναφορικά με την έλλειψη παιδιάτρων στις αργίες του Πάσχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε δημοσίευμα σας περί τις "πλημμελείς" παρεχόμενες υπηρεσίες του Παιδιατρικού Τμήματος του Γ.Ν. Αργολίδας.

Το γεγονός αυτό είναι αναληθές και ανακριβές δεδομένου, ότι τόσο η Διοίκηση του ΝΠΔΔ του Γ.Ν. Αργολίδας όσο και η 6η Υγειονομική Περιφέρεια και το Υπουργείο Υγείας καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την άρτια στελέχωση των τμημάτων του νοσοκομείου και συνεπώς και του Παιδιατρικού Τμήματος, αποσκοπώντας στη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του νοσοκομείου και τις καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρεται στο δημοσίευμα αντιμετωπίστηκε σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα και τους κανόνες ιατρικής δεοντολογίας- άμεσα και επιτυχώς, από τους εφημερεύοντες ιατρούς του χειρουργικού τομέα και επέστρεψε στην οικία του.

Κατόπιν τούτου, στο πλαίσιο ηθικών κανόνων επικοινωνίας, οποιαδήποτε κριτική από τους λήπτες υπηρεσιών υγείας πρέπει να υποβάλλεται πρωτίστως στα αρμόδια όργανα της Διοίκησης εγγράφως.

Τέλος προς αποφυγή εντυπώσεων, καλό είναι να διερευνώνται τα θέματα αυτά προ της δημοσίευσης.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ Γ.Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΚΑΣΝΑΚΤΣΟΓΛΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ».Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις