ΒΛΑΧΙΩΤΗ. Η δημοτική αντιπολίτευση και όχι μόνον έχει αναδείξει την ανάγκη άμεσων ουσιαστικών πρωτοβουλιών για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Βλαχιώτη. Σε μια περίοδο όπου η υποστελέχωση είναι γεγονός αλλά και η ανάγκη για πλήρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας της κεντρικής Λακωνίας είναι απολύτως αναγκαία, καλούνται φορείς και πρόσωπα πέραν της αμιγώς υγειονομικής κοινότητας, να συμβάλουν στην κακή λειτουργία και στις εξασφάλισει καλών υπηρεσιών προς τους πολίτες του δήμου Ευρώτα και της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δήμο Ευρώτα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ» έχει ζητήσει να έρθει προς συζήτηση θέμα για το Κέντρο Υγείας και τη συνεργασία του Δήμου προς την κατεύθυνση της υποστήριξης και ενδυνάμωσης όπως προβλέπεται και όσο αυτό είναι εφικτό. Έχει ζητήσει από τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας, τον Διοικητή της 6Η ΔΥΠΕ Πελοποννήσου Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτ. Ελλάδας, την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης και τους Βουλευτές του Νομού Λακωνίας να προχωρήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη στελέχωση προσωπικού όλων των ειδικοτήτων που απαιτούνται για Κ.Υ Βλαχιώτη.

Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη έχει μια κεντροβαρική σημασία και προβλέπεται να καλύπτει μια μεγάλη περιφέρεια πέραν αυτής του Δήμου Ευρώτα. Ωστόσο η κατάσταση που επικρατεί σήμερα ακόμα και σε θέματα συντήρησης κτιρίου και περιβάλλοντα χώρου είναι δραματική.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις