ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Δημήτριος Μιχ. Σουρλής

Την Πέμπτη 16 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 94χρονου Δημητρίου Μιχ. Σουρλή.

Γεώργιος Ι. Κυριακόπουλος

Την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Βάρσοβα τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 64χρονου Γεωργίου Ι. Κυριακόπουλου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Γιάννης - Κατερίνα, Ευγενία - Βασίλης και Παναγιώτης, τα εγγόνια του Παναγιώτης, Μαρία και Γεώργιος, τα αδέρφια του Αντωνία - Ευστράτιος Βέργαδος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Γεροντάκου

Το Σάββατο 18 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Γεροντάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Μιχάλης Α. Κουφάκης

Το Σάββατο 18 Μαΐου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού στο Β' Νεκροταφείο Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Μιχάλη Α. Κουφάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Αμαλία - Κώστας, τα αδέρφια του Βασιλική - Γιώργος και Νίκος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αντώνιος Ιωάν. Στριλάκος (Συντ. Καθηγητής)

Το Σάββατο 18 Μαΐου στις 9:00 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το διετές μνημόσυνο του Αντωνίου Ιωάν. Στριλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία Στριλάκου, τα τέκνα του Δήμητρα Στριλάκου και Αθηνά Στριλάκου, τα αδέρφια του Γιάννα - Γιώργος Γιαξόγλου και Αντωνία (χήρα) Κυριακού Μαριόλη, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Απόστολος Π. Ανεμοδουριώτης

Το Σάββατο 18 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Απόστολου Π. Ανεμοδουριώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Παναγιώτης, Γεώργιος και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Ι. Γιάννε

Την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Ι. Γιάννε. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιωάννης, τα παιδιά της Μαρία - Παρασκευάς και Ειρήνη, τα εγγόνια της Γιάννης, Παναγιώτης, Γιάννης και Αργυρώ, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Νικ. Φωτάκος

Την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Νικ. Φωτάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Μαρία, η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Μαριάννα - Νίκος, οι αδερφές του και οι λοιποί συγγενείς του.

Δήμος Ν. Ηλιόπουλος

Την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δήμου Ν. Ηλιόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δήμητρα, ο γιος του Νίκος, η μητέρα του Σταμάτα Ψαθά, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευάγγελος Παπανικολάου

Την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευάγγελου Παπανικολάου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, τα παιδιά του Παντελής, Βασιλική - Βασίλειος Πεϊμανίδης, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Κ. Βαΐτσας

Την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Κ. Βαΐτσα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, τα τέκνα του Παναγιώτα - Δημήτριος και Κωνσταντίνος - Αικατερίνη, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, οι λοιποί συγγενείς του και οι φίλοι του.

Μαρία (Χήρα) Ι. Δουσμάνη

Την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Δουσμάνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μηλιά Δουσμάνη και Δημήτρης - Μαριάννα Δουσμάνη, τα εγγόνια της Μαρία, Ιωάννης και Χριστίνα, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Λυραντζή - Γεωργακάκου

Την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Γεωργίας Λυραντζή - Γεωργακάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα της Δέσποινα Λυραντζή, ο σύζυγός της Δημήτριος Γεωργακάκος, τα παιδιά της Σταυρούλα - Κωνσταντίνος Νικόλαρος, Γεώργιος - Μάρθα Γεωργακάκου και Δέσποινα - Σπύρος Μαυρόγιαννης, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα (Μπέτυ) Αποστολάκου

Την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Παναγιώτας Αποστολάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Απόστολος, η μητέρα της Μαρία, τα παιδιά της Όμηρος και Νίκος, τα αδέρφια της Δημήτρης, τα εγγόνια της Μάριος - Ευγενία τα ανίψια της Οδυσσέας, Αλέξανδρος, Νικόλαος και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευθύμιος Γαλατάς

Την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ευθυμίου Γαλατά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταματίνα, τα παιδιά του Ζαχαρίας - Σταυρούλα και Ιωάννα - Θεόδωρος, τα εγγόνια του Σταματική, Γεωργία, Ευθύμιος, Ιωάννης, Ευτυχία και Γεώργιος, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις