ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ευτυχία (Χήρα) Αν. Πεϊμανίδη

Την Πέμπτη 23 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 73χρονης Ευτυχίας Αν. Πεϊμανίδη.

Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου

Το Σάββατο 25 Μαΐου στις 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 96χρονης Κωνσταντίνας Παπαϊωάννου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Διαμάντω - Παναγιώτης και Ιωάννα - Γεώργιος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Γιαννόπουλος

Το Σάββατο στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Γιαννόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αθηνά, τα παιδιά του Ευάγγελος - Έμμυ, Έφη και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεόδωρος Α. Χρονάκος

Το Σάββατο 25 Μαΐου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Θεόδωρου Α. Χρονάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ειρήνη, τα παιδιά Παναγιώτα, Ελένη - Δημήτριος και Μαρία, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Άννα (Χήρα) Χ. Παπαδάκου

Την Κυριακή 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Άννας Χ. Παπαδάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Ιωάννης - Αργυρή και Σταματική - Γιώργος, τα εγγόνια της Χαρίλαος - Μάριος, Σωτηρία - Λεωνίδας και Ελευθέριος, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Πλαγάκης

Την Κυριακή 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Πλαγάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κασσιανή, τα παιδιά του Μιχάλης και Πέτρος - Μαρία, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαριάνθη Κ. Παπαδάκου

Την Κυριακή 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στους Σουστιάνους τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαριάνθης Κ. Παπαδάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γιώργος - Σμαραγδή, τα αδέρφια της Πολυτίμη, Νικόλαος, Μαίρη και Μαρία, τα εγγόνια της Αναστάσιος - Μάριος, τα ξαδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασιλική (Χήρα) Η. Πλευρίτη

Την Κυριακή 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Φανερωμένης στην Αναβρυτή τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Βασιλικής Η. Πλευρίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννης - Κατερίνα και Δημήτριος - Όλγα, τα εγγόνια της Ηλίας, Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Λ. Καλατζάκος

Την Κυριακή 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Καλογωνιά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημητρίου Λ. Καλατζάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ευδοκία, Λυκούργος, Σταματική και Κυριάκος, τα αδέρφια του Γιώργος Καλατζάκος και Παρασκευή Μανιάτη, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημητρώ Ρουμελιώτη

Την Κυριακή 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Τραπεζοντή τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Δημητρώς Ρουμελιώτη.

Ιωάννης Χρ. Φατούρος

Την Κυριακή 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Χρ. Φατούρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Αναστασία και Γιώργος, ο εγγονός του Στέργιος και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Δ. Τσίντολας

Την Κυριακή 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Θεολόγου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Δ. Τσίντολα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Τασία, τα παιδιά του Δημήτριος και Θεόδωρος - Αναστασία, τα εγγόνια του Κωνσταντίνα - Ιωάννα και Αναστασία, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις