ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αθανάσιος Γ. Καλαβρυτινός

Την Πέμπτη 5 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Καλογωνιά τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 83χρονου Αθανασίου Γ. Καλαβρυτινού.

Χρήστος Α. Δημητρόπουλος

Το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Α. Δημητρόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δέσποινα, τα παιδιά του Γιάννης και Αθηνά - Ανδρέας, τα αδέρφια του Στρατής και Πάνος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Πολυζώης Βασ. Καρλαύτης

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σκούρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Πολυζώη Βασ. Καρλαύτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Λυγερή, τα παιδιά του Βασίλειος - Χριστίνα και Νικόλαος, τα εγγόνια του Πολυζώης και Ειρήνη, η δισέγγονη του Χριστίνα και οι λοιποί συγγενείς του.

Λεωνίδας Ν. Καρκαμπάσης

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Λεωνίδα Ν. Καρκαμπάση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Νικόλαος - Γεωργία, ο αδερφός του Κωνσταντίνος, οι γιαγιάδες του Αρετή, Βασιλική και οι λοιποί συγγενείς του.

Περικλής Κ. Αναστασόπουλος

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Περικλή Κ. Αναστασόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Στυλιανή, Μάριος, Μαρία, Κλεομένια - Παναγιώτης, Λουίζα - Ευστράτιος και Δημήτρης - Ευαγγελία, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις