ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αικατερίνη Γιαλελή (Χήρα)

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 96χρονης Αικατερίνης Γιαλελή.

Καλλιόπη Λύκ. Ζανοπούλου (Χήρα)

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 98χρονης Καλλιόπης Λύκ. Ζανοπούλου.

Χριστίνα Νικ. Χρυσομάλλη

Το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Αναβρυτή τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 96χρονης Χριστίνας Νικ. Χρυσομάλλη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα ανίψια της Παναγιώτης Καμαριώτης και Φωτεινή - Ιωάννης Ρουμελιώτης και οι λοιποί συγγενείς της.

Δήμητρα Κ. Γκότση (Χήρα)

Το Σάββατο 22 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δήμητρας Κ. Γκότση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτρης Μ. Σουρλής

Το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Μ. Σουρλή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αθανασία, τα παιδιά του Παναγιώτης και Ελπίδα, τα εγγόνια του Δημήτριος και Ελευθερία, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Ι. Κυριακόπουλος

Το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Βάρσοβα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Ι. Κυριακόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Γιάννης - Κατερίνα, Ευγενία - Βασίλης και Παναγιώτης, τα αδέρφια του Παναγιώτης, Μαρία και Γεώργιος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Λιάκου

Το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας Λιάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιωάννης, τα παιδιά της Παναγιώτα - Μιχάλης Κουράκος, Παρασκευάς Λιάκος, Γεωργία - Δημήτριος Τσατσαρώνης και Χριστίνα Λιάκου, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις