ΠΥΛΟΣ. Την τελευταία του πνοή άφησε 59χρονος επιβάτης κρουαζιερόπλοιου, σημαίας Παναμά, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 63 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Πύλου.

Τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (8/6), η Λιμενική Αρχή Πύλου ενημερώθηκε ότι ο επιβάτης, υπήκοος Ιταλίας, έχρηζε άμεσης ιατρικής φροντίδας. Το κρουαζιερόπλοιο προσέγγισε τον όρμο Ναβαρίνου και στο σημείο μετέβη το επιβατηγό–τουριστικό σκάφος «ΣΑΝΤΙΝΟ» Ν.Π. 34, στο οποίο μετεπιβιβάστηκε ο 59χρονος.

Ο ασθενής, έχοντας τις αισθήσεις του, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του Κέντρου Υγείας Πύλου και διακομίστηκε αρχικά στο Κ.Υ. Πύλου, ενώ στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πύλου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις