ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Στο μπλόκο των αγροτών στον κόμβο της Θουρίας, στον αυτοκινητόδρομο του Μορέα, μετέβη ο αντιεισαγγελέας Εφετών Καλαμάτας, μετά από καταγγελίες για παρακώλυση συγκοινωνιών και παρεμπόδιση της διέλευσης ασθενοφόρων.

Οι αγρότες, από την πλευρά τους, αρνήθηκαν τις καταγγελίες, υποστηρίζοντας ότι δεν παρεμποδίζεται η κυκλοφορία και ότι υπάρχει δυνατότητα διέλευσης για ασθενοφόρα και άλλα οχήματα έκτακτης ανάγκης. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του εισαγγελέα πέρασαν από το σημείο δύο ασθενοφόρα.

Ο αντιεισαγγελέας Εφετών Καλαμάτας, ωστόσο, επισήμανε ότι οι αποκλεισμοί δρόμων συνιστούν παράνομες πράξεις, ανεξαρτήτως προθέσεων, και ζήτησε να ανοίξει περαιτέρω ο δρόμος, ώστε να διασφαλίζεται πλήρως και απρόσκοπτα η διέλευση ασθενοφόρων και λοιπών οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις