Μακριά από τις παραλίες: 3 καταρράκτες στην Πελοπόννησο για δροσερές βουτιές
Αν αναζητάτε μια διαφορετική καλοκαιρινή εξόρμηση μακριά από τις παραλίες, αυτοί οι τρεις καταρράκτες στην Πελοπόννησο αξίζουν μια θέση στη λίστα σας
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Οι παραλίες δεν είναι η μοναδική επιλογή για όσους αναζητούν δροσιά τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Η Πελοπόννησος διαθέτει καταρράκτες και φυσικά σημεία για βουτιές που αποτελούν ιδανική εναλλακτική για μια καλοκαιρινή απόδραση.
Τρεις επιλογές για καλοκαιρινές εξορμήσεις
Το Πολυλίμνιο στη Μεσσηνία, οι καταρράκτες της Νέδας και οι ΠηγέςΚνακίωνα κοντά στη Σπάρτη είναι τρία σημεία που κάθε καλοκαίρι προσελκύουν επισκέπτες που αναζητούν δροσιά μέσα στη φύση.
Θέλετε να δείτε πώς θα φτάσετε, τι θα συναντήσετε και ποιοι είναι οι τρεις καταρράκτες που αξίζει να επισκεφθείτε αυτό το καλοκαίρι;
Διαβάστε το πλήρες αφιέρωμα για τους 3 καταρράκτες στην Πελοπόννησο που προσφέρονται για δροσερές καλοκαιρινές βουτιές.