ΣΠΑΡΤΗ. Με μοναδικό θέμα την Εμποροπανήγυρη Μυστρά 2026 συνεδριάζει κατεπειγόντως η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Σπάρτης, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για τη διοργάνωση.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 31 Ιουλίου, στις 10:30.

Στην ημερήσια διάταξη βρίσκεται η έγκριση του πρακτικού διενέργειας του διαγωνισμού για την ενοικίαση χώρων για τη διεξαγωγή της Εμποροπανήγυρης Μυστρά 2026.

Το κατεπείγον συνίσταται στην ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης της διαγωνιστικής διαδικασίας και έκδοσης της σχετικής απόφασης, προκειμένου να ακολουθήσουν εγκαίρως οι προβλεπόμενες διοικητικές ενέργειες για την κατακύρωση των αποτελεσμάτων, την υπογραφή των σχετικών συμφωνητικών με τους δικαιούχους και την έγκαιρη προετοιμασία της διοργάνωσης της Εμποροπανήγυρης Μυστρά έτους 2026.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις