ΣΠΑΡΤΗ. Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης στο πλαίσιο των δράσεων της Αμερικάνικης Γωνιάς συνδιοργανώνει εκδήλωση για τους καθηγητές Αγγλικής γλώσσας με θέματα που αφορούν τη σωστή χρήση της αγγλικής.

Τα θέματα θα αναπτύξει η Αμερικανίδα συγγραφέας Dorothy Zemach, εκδότρια, καθηγήτρια και εκπαιδεύτρια καθηγητών και δασκάλων στη διδασκαλία αγγλικών ως δεύτερη γλώσσα και θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12:00 – 14:00, στο χώρο της Αμερικάνικης Γωνιάς [2ος όροφος του κτιρίου της Βιβλιοθήκης].

Ποια είναι η Dorothy Zemach

Η κυρία Dorothy Zemach συγγραφέας, εκδότρια, καθηγήτρια και εκπαιδεύτρια καθηγητών και δασκάλων στη διδασκαλία αγγλικών ως δεύτερη γλώσσα. Η ίδια έχει γράψει πάνω από 15 βιβλία, όπως: Get Ready for International Business 1 and 2, OpenMind Essentials and MasterMind level 2, Listening Power 1 and 2: teacher’s manuals.
Ασχολείται με τη διδαχή συγγραφής, διδασκαλίας αγγλικών για εργασία, ακαδημαϊκών αγγλικών και άλλα. Πολύ συχνά συμμετέχει σε διεθνείς συναντήσεις και συνέδρια και είναι blogger στο Teacher Talk του Azar Grammar.

Για περισσότερες πληροφορίες ή αν θέλετε να διαβάσετε το blog της, επισκεφθείτε: http://www.azargrammar.com/aboutUs.html#dorothyZemach