ΣΠΑΡΤΗ. Το notospress.gr και το pelopaspress.gr από την πρώτη στιγμή στέκoνται αλληλέγγυα και υποστηρικτικά στο peloponnese.events αποτελώντας είτε τα μέσα πηγής του είτε τα μέσα αναπαραγωγής του υλικού και των πληροφοριών του.
Πρόκειται για μια αξιόλογη προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου που πιστώνεται πλέον στους υπεύθυνους Τουριστικής και Πολιτισμικής ανάπτυξης με την ευχή όλων να αποτελέσει σημείο καθημερινού ραντεβού όλων των ανθρώπων της Πελοποννήσου.

Το νέο διαδικτυακό καλεντάρι της Περιφέρειας Πελοποννήσου Peloponnese.events βρίσκεται ήδη στον αέρα. Στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα αναφέρονται όλες οι σημαντικές εκδηλώσεις της Πελοποννήσου με Πολιτιστικό, Αθλητικό, Θρησκευτικό, Επιχειρηματικό, Γαστρονομικό, Λαογραφικό περιεχόμενο τις οποίες μπορούν οι επισκέπτες να αναζητήσουν με τρόπο εύχρηστο και λειτουργικό.

Το ηλεκτρονικό καλεντάρι της Πελοποννήσου Peloponnese.events λειτουργεί ως μέσο προβολής του τόπου μας αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και ένα σημαντικό εργαλείο για τους tour operator και travel agent του εξωτερικού-εσωτερικού οι οποίοι ως στόχο έχουν τον εμπλουτισμό των τουριστικών τους πακέτων και τη δημιουργία ελκυστικών εμπειρικών-τουριστικών προϊόντων βασισμένα στις σημαντικές εκδηλώσεις λαμβάνουν μέρος στην Πελοπόννησο.

Ο χρήστης μπορεί με ευκολία να επιλέξει την εκδήλωση που αναζητά είτε μέσω της ημερομηνίας, της περιοχής, το είδος της εκδήλωσης που επιθυμεί ή συνδυαστικά, ενώ μπορεί να καταχωρήσει και τα δικά του γεγονότα, να αφήσει τις εντυπώσεις του σε κάποια εκδήλωση, και να συμμετάσχει στην online κοινότητα που έχει δημιουργηθεί.

Αποτελεί μια σημαντική καταγραφή και διάδοση του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος της Πελοποννήσου κυρίως όσον αφορά την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα της Περιφέρειας μας η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες εκδηλώσεις.