ΣΠΑΡΤΗ. Ελλάδα ή εξωτερικό; Πανελλήνιες εξετάσεις ή ιδιωτικές σχολές;
Πριν αποφασίσετε, αξίζει να ανακαλύψετε όλα όσα προσφέρει το Deree – The American College of Greece, ένας οργανισμός με ιστορία 142 χρόνων, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε ένα κέντρο διεθνών σπουδών στην καρδιά της Ελλάδας.

Συγκεντρώσαμε τους βασικούς λόγους για τους οποίους το Deree αποτελεί κορυφαία πρόταση σπουδών και σας τους παρουσιάζουμε:

1. Τα 27 σύγχρονα bachelor προγράμματα σε τομείς Business, αλλά και σε κλάδους όπως η Ψυχολογία, η Επικοινωνία, οι Παραστατικές και Εικαστικές Τέχνες, οι Γραφιστικές Τέχνες, οι Επιστήμες Υπολογιστών, η Κοινωνιολογία κ.ά. Όλα τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζουν γνώσεις και πρακτικές εφαρμογές, ενώ πρόκειται για ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση στην παγκόσμια αγορά εργασίας.

2. Το αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα που προσφέρει γνώση αλλά και soft skills. H καθοδήγηση από τους καθηγητές, τα ατομικά και ομαδικά projects και το πλήθος εξω-ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων εφοδιάζουν τους σπουδαστές με κριτική σκέψη και ικανότητες που τους βοηθούν να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους και να χαράξουν τη δική τους επαγγελματική και προσωπική πορεία.

3. Οι μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Προσφέρεται στους φοιτητές δυνατότητα για πρακτική άσκηση σε κορυφαίες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, part-time απασχόληση σε γραφεία του Κολλεγίου, αλλά και διαρκής υποστήριξη από συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού.

4. Το διεθνές περιβάλλον σπουδών σε ένα υπερσύγχρονο campus που φιλοξενεί περίπου 3.000 σπουδαστές από 62 χώρες.

5. Το πρόγραμμα Study Abroad, που δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα σε όλο τον κόσμο –συχνά με υποτροφία– σε περισσότερα από 53 κορυφαία συνεργαζόμενα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στην Ασία.

6. Για το πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών που δίνει σε σπουδαστές ΑΕΙ/ΑΤΕΙ τη δυνατότητα να φοιτήσουν παράλληλα στο Deree, να συνδυάσουν γνωστικά πεδία και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει το Deree. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, προσφέρονται επίσης υποτροφίες σε αριστούχους φοιτητές ΑΕΙ και ΑΤΕΙ για να αποκτήσουν ένα minor, δηλαδή μία υποειδίκευση από τις 43 που προσφέρονται στο Deree.

7. Για το ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής στήριξης ύψους 3,8 εκατ. ευρώ ετησίως, που υποστηρίζει 9 στους 10 φοιτητές και προσφέρει ακαδημαϊκή υποτροφία σε κάθε φοιτητή με βαθμό Απολυτηρίου πάνω από 17/20.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Το Deree πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση στη Σπάρτη, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο Ξενοδοχείο Μενελάιον, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 91. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με εκπροσώπους, φοιτητές και αποφοίτους του Deree και να ενημερωθείτε για όλα όσα αναδεικνύουν το Deree σε κορυφαία επιλογή σπουδών! Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ.