ΣΠΑΡΤΗ. Πλείστες οι αντιδράσεις από το σχολιασμό του notospress.gr γύρω από τα δημοτικά πράγματα στη Σπάρτη. Άλλες αποτελούν επιβεβαίωση, άλλες επιβράβευση, άλλες στηλιτεύουν τον σχολιασμό και άλλες τον καθιστούν αναγκαίο και τακτικό.

Μία εξ αυτών, της οποίας και την πεμπτουσία σας μεταφέρουμε είναι αυτή του πρώην βουλευτή και Νομάρχη Λακωνίας , δικηγόρου Αθηνών κ. Γρηγόρη Αποστολάκου. Ο κ. Αποστολάκος απαντά, προφανώς στην αναφορά: «Ηθικοί αυτουργοί! Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσουμε, το επόμενο διάστημα, την γνώμη όσων στήριζαν τους υποψήφιους Δημάρχους και κυρίως τον εκλεγέντα Δήμαρχο, τι έχουν να πουν για την πορεία του Δήμου και της πόλης. Υπάρχουν γνωστά πρόσωπα με διαδρομή στην Αυτοδιοίκηση που ήταν στο πλευρό των υποψηφίων Δημάρχων και επηρέασαν πράγματα και καταστάσεις. Αφού μιλούσαν προεκλογικά, καλό θα ήταν να μιλήσουν και σήμερα πρόσωπα όπως η Τασία Κανελλοπούλου, ο Γρηγόρης Αποστολάκος, ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης αλλά και οι πολιτικοί και κομματικοί που στήριξαν, παντί τρόπω, την εκλογή ή την μη εκλογή των επικεφαλής αλλά και συμβούλων… Το notospress.gr στη διάθεσή τους αρκεί να έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν!»

Η απάντηση μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Kύριε Μπόνο δεν έχετε κανένα δημόσιο ή ηθικό δικαίωμα να με αναμειγνύετε έστω και εμμέσως στα δρώμενα του Δήμου Σπάρτης. Από τον Ιανουάριο του 2019 που δεν υποστήριξα την υποψηφιότητά μου ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνον με την εργασία μου ως δικηγόρος Αθηνών και με την οικογένειά μου εις το διηνεκές. Ουδεμία εμφανή ή αφανή συμμετοχή είχα ή έχω στα δημοτικά δρώμενα ούτε και μου ζητήθηκε από οποιονδήποτε κάτι σχετικό από τότε μέχρι σήμερα. Επειδή όλα αυτά τα γνωρίζετε άριστα οφείλετε να τα σεβαστείτε όπως διαχρονικά στον δημόσιο βίο μου σας σεβάστηκα».