ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Μετά την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης η οποία δικαιώνει τον Πέτρο Τατούλη σε ένα απολύτως κρίσιμο, στην πολιτική, θέμα, ανοίγει μια νέα περίοδος στην πολιτική σκηνή αλλά και στην πολιτική αντιπαράθεση της Πελοποννήσου.

Ο αντίδικος του Πέτρου Τατούλη, βουλευτής σήμερα της Νέας Δημοκρατίας Περικλής Μαντάς, είναι υποχρεωμένος να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες της Πελοποννήσου για το «μαύρο πολιτικό χρήμα» που αφορούσε μάλιστα ΜΜΕ της Πελοποννήσου.

Η αναφορά του Πέτρου Τατούλη ότι ο κ. Μαντάς πήγε στο γραφείο του και του ζήτησε, εκ μέρους Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης, «μαύρο πολιτικό χρήμα», είναι βαρύτατη κατηγορία - για οποιονδήποτε πολιτικό - η οποία επιβάλλεται να απαντηθεί αμέσως και επαρκώς προκειμένου οι Πελοποννήσιοι να είναι σε θέση να κρίνουν τόσο τους πολιτικούς όσο και τα ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στην Πελοπόννησο.

Ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε:

«Η σημερινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης αποτελεί για εμένα και την παράταξη μου απόλυτη δικαίωση.

Η μήνυση του τέως Αντιπεριφερειάρχη και νυν Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Περικλή Μαντά εναντίον μου, εντάσσεται σε μια «σκευωρία» πολιτικών προσώπων και Μ.Μ.Ε. που ξεκίνησε το 2018 με μοναδικό στόχο την ήττα της «Νέας Πελοποννήσου» στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και την πολιτική και προσωπική εξόντωση τη δική μου και των συνεργατών μου.

Η δήλωση μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 24.09.2018, ότι πρ. Αντιπεριφερειάρχης ήρθε στο γραφείο μου και μου ζήτησε εκ μέρους Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης «μαύρο πολιτικό χρήμα», αποδείχθηκε απολύτως αληθής και για το λόγο αυτό το Δικαστήριο οδηγήθηκε στην απαλλακτική του κρίση.

Είμαστε όρθιοι και παρόντες να αποκαλύψουμε όλους τους πρωταγωνιστές αυτής της πρωτοφανούς πολιτικής σκευωρίας, να πούμε στους πολίτες όλη την αλήθεια και να «βγάλουμε τις κουκούλες στο βρώμικο πολιτικό σύστημα», που μολύνει την κοινωνία της Πελοποννήσου».