ΕΛΛΑΔΑ. Πληροφορίες του alfavita.gr αναφέρουν ότι με το ξεκίνημα της τηλεκπαίδευσης, το σύστημα έπεσε και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα....

Ούτε μια ώρα δεν άντεξε το σύστημα της τηλεκπαίδευσης, και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σε πολλές περιοχές περιμένουν την αποκατάστασή του, χωρίς κανείς να μπορεί αν τους πληροφορήσει τι θα γίνει!

Συνεχή είναι τα προβλήματα και το σύτημα είτε έχει "κρασάρει" εντελώς είτε εμφανίζει προβλήματα σε δεικαδες περιοχές, οπως Ιλιον, Βόρεια Αττική (Δροσιά, Αγιος Στέφανος) Λυκόβρυση, Παγκράτι, Ν.Σμύρνη, Νέο Κόσμο, Αργολίδα, Λάκωνια, Σέρρες, Ρέθυμνο, περιοχές της Θεσσαλονίκης και άλλες πολλές περιοχές. Ιδού μια αποκλειστική φωτογραφία που έλαβε το alfavita.gr

Είναι ενδεικτικό ότι νωρίτερα το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης προχώρησε σε συστάσεις προς τους χρήστες του διαδικτύου τονίζοντας την ανάγκη να υποστηριχτεί η διαθεσιμότητα και η αξιοπιστία των ψηφιακών υποδομών της χώρας εν μέσω γενικού lockdown.

Σημειώνεται ότι το σύστημα της τηλεκπαίδευσης παρέχεται από την εταιρεία Cisco και έχει κατακριθεί από την αντιπολίτευση.

Ειδήσεις σήμερα:

Λίγα τα χέρια, αρχίζουν τα test, καλά τα λεφτά, σε ελιά και λάδι Πελοποννήσου!

Πόλη μέσα σε πόλη! Πακιστανούπολη μέσα στη Σκάλα Λακωνίας! (video)

Πελοπόννησος: Αντέχει ακόμα αλλά αυξάνονται τα κρούσματα. Δείτε πόσα και που...