Τι πρέπει να προσέξεις

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Οι αγορές μέσω Internet είναι αναμφίβολα ο πιο ξεκούραστος τρόπος να κάνει κανείς τις αγορές του. Μόνο με ένα κλικ μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις εύκολα, γρήγορα και απλά χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς από τον καναπέ.

Ωστόσο παρά τη μεγάλη ευκολία που προσφέρουν οι ηλεκτρονικές αγορές, πολλοί καταναλωτές παραμένουν ακόμη επιφυλακτικοί απέναντι τους. Μήπως έχουν δίκιο;

Τα Χριστούγεννα και η πρωτοχρονιά έφθασαν. Η πανδημία μας κρατά μέσα στο σπίτι. Οι αγορές μέσω internet φαίνεται να είναι η μόνη λύση, εκτός αν αλλάξει κάτι μετα τις 14 Δεκεμβρίου. Ακολουθώντας κάποιες συμβουλές οι αγορές σας μέσω internet θα είναι ασφαλείς, ευχάριστες και οικονομικές.

Πρώτη συμβουλή. Επιλέξτε και για τις ηλεκτρονικές αγορές σας τα e-shop του τόπου σας. Εμπιστευθείτε τα και έτσι θα συμβάλετε να γίνουν ακόμα καλλίτερα.

Το δεύτερο βήμα είναι η σωστή επιλογή του ηλεκτρονικού καταστήματος μέσω του οποίου θα πραγματοποιήσετε τις αγορές σας. Μην ξεχνάτε ότι πλέον για το ίδιο προϊόν υπάρχουν αμέτρητα e-shops. Γενικά ένα e-shop το οποίο διαθέτει ταυτόχρονα και φυσικό κατάστημα , είναι πιο αξιόπιστο από ένα e-shop το οποίο περιορίζεται μόνο στην ηλεκτρονική του παρουσία.

Ένα tip για ασφαλείς αγορές μέσω e-shop είναι να επιλέγουμε εκείνα που αναφέρουν ρητά τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και το χρόνο παράδοσης και ταυτόχρονα διατηρούν ενημερωμένη τη σελίδα τους. Mόνο απογοήτευση μπορεί να προκαλέσει το να έχεις βρει ακριβώς το είδος που θέλεις να αγοράσεις, να αναφέρεται στη σελίδα ότι υπάρχει διαθεσιμότητα και όταν θα κάνεις την παραγγελία σου να ενημερώνεσαι για το αντίθετο .

Αν θέλεις να επιστρέψεις το προϊόν

Ποια είναι η πολιτική για τις επιστροφές σε ρούχα και παπούτσια; Ένας λόγος που πολλοί καταναλωτές είναι επιφυλακτικοί όσον αφορά στην ηλεκτρονική αγορά ειδών είναι ο φόβος ότι αυτό το οποίο θα αγοράσουν δεν θα τους ταιριάζει τελικά (είτε ως νούμερο είτε ως σχέδιο σε ενδύματα και υποδήματα) όταν έρθει η στιγμή να το δοκιμάσουν. Επιλέξτε πελάτη που έχει πολιτική επιστροφής προϊόντων χωρίς καμία επιβάρυνση για τον αγοραστή.

Επιλέγεις το προϊόν που θέλεις, πώς θα το πληρώσεις;

Επιλέξετε αυτόν που σας διευκολύνει περισσότερο. Εύκολη πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Αντικαταβολή κατά την παράδοση στον μεταφορέα. Πληρωμή με οποιαδήποτε πιστωτική η χρεωστική κάρτα. Χρησιμοποιώντας τις ασφαλείς πλατφόρμες πληρωμών.

Οι εποχές αλλάζουν όπως και οι συνθήκες στην αγορά. Αν σήμερα στηρίξουμε τις επιχειρήσεις του τόπου μας που προσπαθούν να μας εξυπηρετήσουν τότε σίγουρα πολύ σύντομα θα συμβάλουμε στην διαμόρφωση μιας διαδικτυακής τοπικής αγοράς με όφελος για όλους.

Το notospress.gr σας προτείνει μια σειρά e-shop που μας εμπιστεύτηκαν την κρίσιμη αυτή περίοδο.

e-shop

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΠΟΡ

Ένδυση - Υπόδηση

Κων/νου Παλαιολόγου , Σπάρτη

Τηλ: 27310 83 680 / 697 40 37 177

Ωράριο επικοινωνίας 09:00 - 14:30 και 17:30 - 20:30

https://bit.ly/3lHdIqo

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

Αλέσια, Σπάρτη

Τηλ: 27310-28408

https://bit.ly/3f7PGSH

ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

e - kerasiotis.gr

Athletics & Casual

Τηλ: 27310 24102

Δευτ-Παρ : 09:00 - 22:00 | Σάβ: 09:00 - 21:00

https://bit.ly/3fhRWH6

COQUETTE CONCEPT STORE

Βρασίδου 119, Αρχαία Σπάρτη

2731 0 20404

https://bit.ly/36C5Gtz

N.R.G ENERGY SPORTS

Ένδυση – Υπόδηση

Κων/νου Παλαιολόγου 122

2731029832

https://bit.ly/2VDMg12

FREESIZES.GR

PLUS SIZES CLOTHING

Γκορτσολόγου 123 και Διοσκούρων, Σπάρτη

2731401196 / 6980671885

https://bit.ly/39Edj4I