Την αγόρασε 5 και την πουλά 10 εκατομμύρια €

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ. Την πολυτελή έπαυλη που διατηρεί στην εξαιρετικά προνομιούχα περιοχή του Άγιου Αιμιλιανού Ερμιονίδας, επιθυμεί να πουλήσει σύμφωνα με πληροφορίες ο 80χρονος τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Β’.

Το ακίνητο βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από το Πόρτο Χέλι προς την πλευρά της περιοχής Κόστα (απ’ όπου παίρνεις το καραβάκι για να πας απέναντι, στο νησί των Σπετσών).

Το ακίνητο είχε αγοραστεί τέλη του 2014 από τον Λιβανέζο μεγαλοεπιχειρηματία Μαρκ Σούρσοκ (θετό γιο του πρίγκιπα Σαντρουντίν Αγά Χαν) και τη σύζυγό του Βικτόρια-Εμελίν Σούρσοκ, έναντι τιμήματος ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, με την τότε αντικειμενική αξία να κυμαίνεται γύρω στο 1.529.573 ευρώ. Τώρα αναζητείται αγοραστής προκειμένου να δοθεί στην τιμή των περίπου 8 με 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Μιλάμε για μια έπαυλη που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς αρκετούς γαλαζοαίματους της Ευρώπης αλλά και σημαντικές προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ, καθώς διαθέτει μεταξύ άλλων 12 υπνοδωμάτια, πισίνα μήκους 30 μέτρων, σιντριβάνια και ρυάκια με ειδικό φωτισμό, άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και εκπληκτική θέα ενώ προσφέρεται για όσους θέλουν να καταλύουν χωρίς να φοβούνται ότι θα τους δουν τα αδιάκριτα βλέμματα περαστικών ή φωτογράφων.

Στα ατού συγκαταλέγεται επίσης το γεγονός ότι απέχει μόλις δυο ώρες με το αυτοκίνητο από την Αθήνα που σημαίνει ότι είναι ιδανικός προορισμός για το Σαββατοκύριακο. Στη συγκεκριμένη περιοχή του Άγιου Αιμιλιανού έχουν επίσης βίλες μεγαλοεπιχειρηματίες, καναλάρχες και εστεμμένοι του εξωτερικού, όπως για παράδειγμα ο βασιλιάς της Ολλανδίας, Γουλιέλμος - Αλέξανδρος που επισκέπτεται κάθε χρόνο το οίκημά του μαζί με τη σύζυγό του Μάξιμα Σορρεγιέτα Σερρούτι και τις τρεις κόρες τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σπάρτη! Δεκάδες κρούσματα σε ανεξέλεγκτους Ρομά!

Υπέρμαχος του εμβολιασμού για τον κορονοϊό ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας (video)

Γατζωμένος ο κορονοϊός γύρω από τα 1000 κρούσματα και τους 80 νεκρούς!

Βρέθηκε σε λάθος τόπο, λάθος χρόνο και με χιλιάδες ευρώ! (audio)