«Ας μας πουν που πήγαν τα 75 εκατομμύρια ευρώ λιγνιτόσημου…»

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Η Λαϊκή Συσπείρωση με ανακοίνωσή της στηλιτεύει την πολιτική συμπεριφορά των Νίκα και Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

«Νίκας και Τατούλης κλαψουρίζουν στα αποκαΐδια της απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, που με συνέπεια υπηρετούσαν και υπηρετούν και οι δυο τα προηγούμενα χρόνια σαν στελέχη της ΝΔ και σαν αιρετοί.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της μεταλιγνιτικής εποχής, που έχει προδιαγράψει το μέλλον της Μεγαλόπολης ως σκουπιδότοπου όλης της Πελοποννήσου ως χώρου ταφής επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων και ως χώρου καύσης σκουπιδιών για την παραγωγή ενέργειας.

Ερίζουν για τα τριάκοντα αργύρια στήριξης αυτής της πολιτικής, ποσά που προέρχονται από την φοροληστεία των λαϊκών στρωμάτων.

Ας μας πουν καλύτερα όμως που πήγαν τα 75 εκατομμύρια ευρώ λιγνιτόσημου, που με έργα αντιπλημμυρικής και αντιδιαβρωτικής προστασίας με έργα αντισεισμικής και αντιπυρικής θωράκισης, θα προστάτευαν το βιός και τη ζωή των κατοίκων της Μεγαλόπολης και της ευρύτερης περιοχής, ποιοι πήραν τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τεχνική και γραμματειακή υποστήριξη του λιγνιτόσημου».