ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Σε πολλούς δήμους της Πελοποννήσου με αποφάσεις των Δημάρχων έκλεισαν τα Σχολεία λόγω καιρού. Από τις ανακοινώσεις των δήμων προκύπτει ότι είναι κλειστά:

ΔΗΜΟΣ TΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοίνωσε ότι σήμερα, 18/1/2021 οι παιδικοί , οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία και τα ειδικά σχολεία του Δήμου Τρίπολης θα παραμείνουν κλειστά λόγω χιονόπτωσης. Κατόπιν σχετικής πληροφόρησης, από τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σας ενημερώνουμε ότι η εξ’αποστάσεως διδασκαλία στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία θα γίνει κανονικά τις μεσημβρινές ώρες.

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Κορινθίων για σήμερα 18 Ιανουαρίου 2021 θα λειτουργήσουν κανονικά στην πόλη της Κορίνθου και στις κοινότητες Άσσου, Λεχαίου, Περιγιαλίου, Γαλατακίου, Κόρφου, Αρχαίας Κορίνθου, Εξαμιλίων, Ξυλοκέριζας, Κουταλά και Κατακαλίου. Έχουν ενημερωθεί έγκαιρα οι εκπαιδευτικοί και οι τοπικοί πρόεδροι και δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην ορεινή ζώνη του δήμου, στις κοινότητες Σοφικού, Αγγελοκάστρου, Αγιονορίου, Στεφανίου, Κλένιας, Χιλιομοδίου, Αγίου Βασιλείου, Σολομού, Αγίου Ιωάννη και Αθικίων.

ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Τα σχολεία όλου του Δήμου Επιδαύρου θα παραμείνουν κλειστά για λόγους ασφαλείας. Παιδικοί σταθμοί, Νηπιαγωγεία και δημοτικά στον Δήμο Επιδαύρου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χιονοπτώσεων δήλωσε ο Δήμαρχος Επιδαύρου εν αναμονή και της επίσημης ανακοίνωσης

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΕΙΕΩΝ

Με απόφαση του Δημάρχου Ναυπλιέων, κλειστά θα μείνουν τα σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων, Δημοτικά και Νηπιαγωγεία σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Μετά από επικοινωνία με την δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενημερώνουμε ότι θα λειτουργήσει κανονικά το μεσημέρι η τηλεκπαίδευση.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Με απόφαση του Δημάρχου Καλαβρύτων, κ. Παπαδόπουλου τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημοτικά, Νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί στο Δήμο Καλαβρύτων θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021, λόγω του χιονιά και του παγετού που επικρατεί.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα 18/1 όλα τα σχολεία και βρεφονηπιακοί/παιδικοί σταθμοί της επικράτειας του Δήμου Άργους Μυκηνών λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή μας, με απόφαση Δημάρχου.

ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας αποφάσισε την προσωρινή διακοπή των μαθημάτων στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που λειτουργούν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Γορτυνίας, λόγω χιονόπτωσης – παγετού και επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή των μαθητών στους σχολικούς χώρους. Β. Η διακοπή των μαθημάτων ισχύει για την 18η Ιανουαρίου τρέχοντος έτους.

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

Ο Δήμαρχος Σπάρτης αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των κάτωθι σχολικών μονάδων για την 18η Ιανουαρίου: Δημοτικό Σχολείο Λογκανίκου, Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Καστορείου, Δημοτικό Σχολείο Σελλασίας-Θεολόγου-Βουτιάνων & Νηπιαγωγείο Σελλασίας, Δημοτικό Σχολείο Καρυών, Δημοτικό Σχολείο Γκοριτσάς-Σκούρας, Νηπιαγωγείο Γκοριτσάς, Νηπιαγωγείο Σκούρας.

ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, εξαιτίας των προγνώσεων για την επικείμενη εκδήλωση ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση, παγετός και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, από χαμηλά υψόμετρα) και για λόγους ασφάλειας των μαθητών και εκπαιδευτικών τους, αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Αρχαίας Ολυμπίας, Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και Ζαχάρως.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε σε ποιους δρόμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες!

Αμαλιάδα και Κυπαρισσία τιμούν τον πολιούχο τους Μέγα Αθανάσιο (video)

Κορωνοϊός: 237 νέα κρούσματα, 320 διασωληνωμένοι, 28 θάνατοι

Τροχαίο με εγκατάλειψη στην Πάτρα

Κρούσμα Covid-19 στο προσωπικό του Δήμου Σπάρτης

Φαινόμενο! Η ψυχρή δολίνη στην Κεχρωτή Αρκαδίας!