ΠΑΤΡΑ. Δράματα της διπλανής πόρτας στην Πάτρα του 2021. Ένα νεογέννητο κοριτσάκι χάνει τη μητέρα του από ανακοπή μόλις αυτό είναι 6 ημερών. Ο πατέρας μετά την τραγωδία αποφασίζει να επιστρέψει στην πόλη του, την Πάτρα. Εδώ έγινε και η κηδεία της άτυχης κοπέλας. Ο πατέρας κάνει έκκληση. «Υπάρχει ανάγκη για βρεφικές τροφές, ρούχα, πάνες και ό,τι άλλο θεωρείτε απαραίτητο για νεογέννητο κοριτσάκι που δυστυχώς έμεινε ορφανό μέρες μόλις μετά την γέννηση του». Και δεν είναι μόνο αυτό το δράμα στην Πάτρα.

Τα ανθρώπινα δράματα που διαδραματίζονται γύρω μας και δίπλα μας σε αυτή την πόλη δεν έχουν τέλος.

Οι Καραντίνα Helpers τονίζουν:

Χρειάζονται πάνες Νο2 για άλλο νεογέννητο επίσης κορίτσι. Η μητέρα είναι 24 ετών και εγκαταλείφθηκε από τον πατέρα, ο οποίος δεν αναγνωρίζει το παιδί. Η κοπέλα είναι άνεργη και ζει με την άνεργη μάνα της. Δεν παίρνει επίδομα. Ζουν με τη βοήθεια της πρόνοιας και τα βγάζουν πολύ δύσκολα πέρα. Στα τραγικά της υπόθεσης, η απειλή της έξωσης από τον πατέρα της που έχει φτιάξει αλλού τη ζωή του.

Επίσης χρειάζονται για συνανθρώπους:

Τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα, όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι, μπαχαρικά, χυμούς τομάτας κ.α.), για κρέας, τυροκομικά και είδη προσωπικής υγιεινής.

Για τα είδη που χρειάζονται ψυγείο παρέχονται στις οικογένειες δωροεπιταγές από καταστήματα για να μην υπάρχει πρόβλημα στην διανομή.