ΣΚΑΛΑ. Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λακωνίας, αποχαιρετά την Κατερίνα Τσάκωνα, φιλόλογο και μέλος του σωματείου, η οποία απεβίωσε.

«Η Κατερίνα υπήρξε η πηγή της ζωής, της χαράς και της αισιοδοξίας για το σχολείο της. Με τον δυναμισμό και το πάθος της κέρδιζε την αγάπη των μαθητών και των συναδέλφων της», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ.

Αντί στεφάνου στη μνήμη της το ΔΣ της ΕΛΜΕ αποφάσισε να καταθέσει 100 € από το ταμείο του σωματείου στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας.

Η ανακοίνωση

«Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λακωνίας πληροφορήθηκε σήμερα με βαθύτατη θλίψη την είδηση του θανάτου της Αικατερίνης Τσάκωνα, φιλολόγου επί σειρά ετών του Γυμνασίου Σκάλας.

Η Κατερίνα υπήρξε η πηγή της ζωής, της χαράς και της αισιοδοξίας για το σχολείο της. Με τον δυναμισμό και το πάθος της κέρδιζε την αγάπη των μαθητών και των συναδέλφων της. Υπηρέτησε την εκπαίδευση με αφοσίωση και υπευθυνότητα. Ενέπνευσε στους μαθητές της την αγάπη της για τα γράμματα. Διακρίθηκε για το ήθος και τη συναδελφικότητά της. Το χαμόγελο που ήταν πάντα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, την χαρακτήριζε και την έκανε να λάμπει!

Αγαπητή καθηγήτρια, άξια φιλόλογος, καλή σύζυγος και πάνω από όλα στοργική μητέρα για τα δυο κορίτσια της που υπεραγαπούσε.

Πάλεψε η Κατερίνα ηρωικά και με αξιοπρέπεια αλλά δυστυχώς η τελευταία αυτή μάχη ήταν άνιση.

Σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα της Λακωνίας εκφράζει τη βαθιά οδύνη της και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Αντί στεφάνου στη μνήμη της το ΔΣ της ΕΛΜΕ αποφάσισε να καταθέσει εκατό ευρώ από το ταμείο του σωματείου στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας.

Καλό ταξίδι Κατερίνα … Θα μας λείψει ο δυναμισμός και το χιούμορ σου, η ζωντάνια και η αισιοδοξία σου ! Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Αιωνία σου η μνήμη …».