ΣΚΑΛΑ. Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λακωνίας, η Επιτροπή Αγώνα Φοιτητών Λακωνίας και η Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Δήμου Ευρώτα, διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για τα «…συνεχιζόμενα περιστατικά αστυνομικής βίας και τρομοκρατίας, …, στους χώρους δουλειάς, χώρους εκπαίδευσης και στις γειτονιές».

Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/3, ώρα 17:30, στην κεντρική πλατεία Πηγών της Σκάλας.

Όπως αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι Σύλλογοι, «… Δείχνουμε με αυτή τη συμβολική κίνηση ότι αντιστεκόμαστε και θα συνεχίσουμε να οργανώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική που εδώ και έναν χρόνο δεν έχει πάρει κανένα ουσιαστικό μέτρο για την προστασία της υγείας μας».

Το κάλεσμα σε διαμαρτυρία

«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους , τους βιοπαλαιστές αγροκτηνοτρόφους, τους μικρομεσαίους εμπόρους καταστηματάρχες, τους φοιτητές και μαθητές, το Σάββατο 20 Μαρτίου και ώρα 5:30μμ. στην κεντρική πλατεία των Πηγών Σκάλας, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις) σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα συνεχιζόμενα περιστατικά αστυνομικής βίας και τρομοκρατίας που δυναμώνουν στους χώρους δουλειάς, χώρους εκπαίδευσης και στις γειτονιές!

Δείχνουμε με αυτή τη συμβολική κίνηση ότι αντιστεκόμαστε και θα συνεχίσουμε να οργανώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική που εδώ και έναν χρόνο δεν έχει πάρει κανένα ουσιαστικό μέτρο για την προστασία της υγείας μας και ιδιαίτερα των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, κανένα μέτρο για την ενίσχυση του Δημόσιου συστήματος υγείας, με νοσοκομεία μίας νόσου, με σχολεία και πανεπιστήμια κλειστά!

Δεν θα τους περάσει, δεν θα μας φιμώσουν, η αγανάκτησή μας θα γίνει οργή και οργάνωση».

Σημειώνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του νέου κορονοϊού.