ΣΠΑΡΤΗ. Αίσθηση προκάλεσε το δημοσίευμα του notospress.gr σχετικά με την επιτελική ομάδα του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα και του κόστους που έχει σε σχέση με τα αποτελέσματα που παράγει. Πολλοί είναι οι αναγνώστες που δεν γνώριζαν ότι υπάρχει πλειάδα ειδικών συμβούλων που συνδράμουν το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Η Κατερίνα Δαμάσκου, ο Σταύρος Περγαντής και η Ελένη Δαράκη με αφορμή το δημοσίευμα διευκρινίζουν ότι εξ αιτίας τους δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για τον Δήμο Σπάρτης.

Η μεν κ. Δαμάσκου δεν είναι ειδική σύμβουλος του Δημάρχου εφόσον δεν τελεσφόρησε η συνεργασία τους , οι δε κ. Περγαντής και Δαράκη ως πρόεδροι των Νομικών Προσώπων Αθλητισμού και Πολιτισμού, αντίστοιχα δεν λαμβάνουν κάποια αμοιβή. Μάλιστα ο κ. Περγαντής περιγράφει τη δυσκολία που συναντά ένας δημόσιος λειτουργός όταν θέλει να προσφέρει έργο στον Δήμο.

Σημειώνουμε και πάλι ότι αν και ζητήθηκε τρις η συνεργασία του Δήμου για την ακρίβεια του συγκεκριμένου δημοσιεύματος η συνεργασία δεν εστάθη δυνατή λόγω άρνησης και λόγω αδυναμίας από την πλευρά του Δήμου. Ωε εκ τούτου αν υπάρχει συνεργάτης του Δημάρχου που τελικά δεν αμείβεται είμαστε στη διάθεσή του για να το αποσαφηνίσουμε.