ΑΙΠΕΙΑ. Των πανηγυρικών εκδηλώσεων και των Ιερών Ακολουθιών προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά, τον εφημέριο της Ενορίας Ζευγολατιού Πρωτ. Κωνσταντίνο Βλαχονικολό, τον εφημέριο της Αίπειας Πρεσβύτερο Βασίλειο Κουτσόγιαννη και τον διάκονο Θεόφιλο Κυριάκο.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Αγίας Ειρήνης και ευχήθηκε σε όλους να έχουν την χαρά της Αναστάσεως και την Ειρήνη του Θεού, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Τέλος ευχαρίστησε τον νέο εφημέριο της Αίπειας π. Βασίλειο για την διακονία του σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που εφημερεύει σε αυτήν την ενορία και για την εμφανή εικόνα αλλαγής και ανακαίνισης του Ναού, προτρέποντας τους πιστούς να έρχονται αρωγοί στην προσπάθεια του π. Βασιλείου.

Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αίπειας κ. Ιωαννη Γκίζα για την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο της Τοπικής Εκκλησίας αλλά και τον παρόντα Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Αθανάσιο Βασιλόπουλο και τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Φάβα.