ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Με τον Πρόεδρο και μέλη του Συμβουλίου Κοινότητας Βέργας συναντήθηκε την Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, παρουσία του Αντιδημάρχου Νίκου Μπασακίδη. Αντικείμενο της συνάντησης τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την εφαρμογή της μελέτης του έργου «Βελτίωση τοπικής οδού Άνω – Κάτω Βέργας, τμήμα έργου διάνοιξης οδού στη Δημοτική Κοινότητα Βέργας (άνω τμήμα)».

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Απριλίου το εν λόγω θέμα είχε τεθεί και συζητηθεί αναλυτικά σε σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, παρουσία των εκπροσώπων της Κοινότητας, ενώ ακολούθησαν σχετικές συζητήσεις και αποφάσεις στο οικείο Κοινοτικό Συμβούλιο.

Αποτέλεσμα της συνεργασίας και των συζητήσεων για το θέμα, ήταν να βρεθεί ο τρόπος προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα που εμφανίστηκαν κατά την εκτέλεση του έργου, μέσω σημειακών τροποποιήσεων, σε συνεννόηση με τη Διαχειριστική Αρχή και το Δασαρχείο. Στόχος άμεσα να συνεχιστεί η υλοποίηση του έργου, ώστε να ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους.