ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Όπως έγινε γνωστό και τις προηγούμενες ημέρες, επίσκεψη στην Καλαμάτα πραγματοποίησε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στις 21-22/05/2021, προκειμένου να συνομιλήσει με τους τοπικούς φορείς αλλά και να ενημερωθεί από το Νοσοκομείο Καλαμάτας για την πορεία της πανδημίας και των εμβολιασμών στην Μεσσηνία.

Για την επίσκεψη αυτή, στη δίνη του κυκλώνα βρίσκεται ο Δήμος Καλαμάτας, καθώς στην πρόσκληση του σχετικά με την προγραμματισμένη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, αναγράφεται μεταξύ των θεμάτων συζήτηση για την «Έγκριση Απόφασης Δημάρχου περί κάλυψης της δαπάνης για την φιλοξενία επίσημου προσκεκλημένου» (Θέμα 9ο).

Εύλογα μπορεί να διερωτηθεί ο οποιοσδήποτε διαβάζοντας την παραπάνω πρόσκληση του Δήμου, ποιος (;) ακριβώς είναι ο λόγος όπου η διαμονή επίσημου προσώπου στην πόλη καλύπτεται από τους πόρους του Δήμου, ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο που διανύουμε, τόσο για την πόλη αλλά και για την χώρα εν γένει.

Οι σκοποί της συγκεκριμένης κίνησης οφείλουν να είναι ξεκάθαροι απέναντι στους δημότες καθώς είναι αυτοί που ουσιαστικά καταβάλουν τους θεσμοθετημένους προς τον Δήμο πόρους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις