ΣΠΑΡΤΗ. Να προχωρήσει άμεσα σε διαχειριστικό έλεγχο της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σπάρτης (ΔΕΥΑΣ), ζητά μετ’ επιτάσεως από τον Δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σπάρτης Αλέξανδρος Βουνάσης, με ανακοίνωσή του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η ανακοίνωση:

«Κύριε Δήμαρχε,

Σταματήστε να παίζετε τις κουμπάρες με την αντιπολίτευση Αργειτάκου-Βαλιώτη για το διαχειριστικό έλεγχο της ΔΕΥΑΣ τον οποίο επαναφέρετε σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο.

Τι επιδιώκετε;;;

Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο επιτεθήκατε με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στους προέδρους των Κοινοτήτων οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν για να αποτρέψουν τις υπέρογκες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΣ που θα κληθούν να πληρώσουν οι συγχωριανοί τους.

Εμείς από την πλευράς μας, σαν ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, εξ’ αρχής αναδείξαμε ότι πράγματι υπάρχει πρόβλημα και αυτό οφείλεται κυρίως στο νομικό και θεσμικό πλαίσιο – που αποδέχεστε και οι τρεις - που λειτουργούν οι ΔΕΥΑ λόγο του οποίου μπορεί να δημιουργούνται και άλλα ζητήματα οικονομικής φύσης (χαριστικές πράξεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε μεγαλοεπιχειρηματίες, εργολάβους κ.λ.π.).

Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό το θέατρο του παραλόγου που καταντάει και γελοίο, προχωρήστε στο διαχειριστικό έλεγχο:

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις