ΣΚΑΛΑ. Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα κατοίκων του Δήμου Ευρώτα, έχουν αποφασίσει να βρεθούν αυτοπροσώπως στην εκδίκαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας της προσφυγής κατά της δημιουργίας Μ.Ε.Α. – Χ.Υ.Τ.Υ. στη θέση Ξηροκάμπια του Δήμου Ευρώτα.

Σε αυτή την κατεύθυνση καλούν, «…τους κάτοικους του Ευρώτα, τους απανταχού Λάκωνες και κάθε ενεργό πολίτη σε συγκέντρωση έξω από το ΣτΕ, την Τετάρτη 1/6, στις 09.30, κατά την ώρα την εκδίκασης της προσφυγής του Δήμου Ευρώτα και των κατοίκων ενάντια στη δημιουργία σκουπιδοεργοστασίου και χωματερής (ΣΔΙΤ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ)».

Θέλεις να βρεθείς κι εσύ;

Για τις ανάγκες της μετακίνησης των κατοίκων από και προς την Αθήνα, η επιτροπή έχει ναυλώσει πούλμαν.

Για κράτηση θέσεων στο πούλμαν τηλεφώνησε στο 6943029380.

Από την Επιτροπή Αγώνα τονίζουν:

«Απαιτούμε από κυβέρνηση και δικαστές να μην νομιμοποιήσουν αυτό το οικονομικό και περιβαλλοντικό έγκλημα δίπλα στα σπίτια μας, πάνω στον ποταμό Ευρώτα, του οποίου την χρηματοδότηση απέρριψε η ΕΕ.

Το κόστος λειτουργίας του θα το πληρώσουμε εξ ολοκλήρου οι κάτοικοι της Πελοποννήσου μέσω του πενταπλασιασμού των δημοτικών τελών.

Παράλληλα, προειδοποιούμε κυβέρνηση, περιφέρεια Πελοποννήσου και όλους τους εμπλεκόμενους ότι σε διαφορετική περίπτωση θα βρούνε τους κάτοικους της περιοχής απέναντι τους.

Θα πολεμήσουμε με όλα τα μέσα για τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας!».

Δ.Π.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις