ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας εκφράζει τη θερμή του ανταπόκριση στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας και των προέδρων και των Κοινοτικών Συμβουλίων Καρυών (Αράχοβας) και Κοσμά, για συγκέντρωση στην πλατεία του «πολυτραγουδισμένου» Κοσμά, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, την Κυριακή 13/6 στις 11:00, «…για να αποτρέψουμε το περιβαλλοντολογικό έγκλημα, της εγκατάστασης εκατοντάδων ανεμογεννητριών, στον πολύπαθο Πάρνωνα που προσπαθεί να κλείσει τις πληγές του 14 χρόνια μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007».

Η ανακοίνωση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας

«Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος

Στις 13 του Ιούνη, στις 11:00 θα είμαστε στην πλατεία του πανέμορφου και πολυτραγουδισμένου Κοσμά

Το Σωματείο μας δηλώνει παρόν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας και των προέδρων και των Κοινοτικών Συμβουλίων Καρυών (Αράχοβας) και Κοσμά.

Ενώνουμε μαζί τους και τις δικές μας δυνάμεις για να αποτρέψουμε το περιβαλλοντολογικό έγκλημα, της εγκατάστασης εκατοντάδων ανεμογεννητριών, στον πολύπαθο Πάρνωνα που προσπαθεί να κλείσει τις πληγές του 14 χρόνια μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007.

Το περιβάλλον, η ποιότητα ζωής των ανθρώπων δεν μπορούν να μπαίνουν στο ζύγι για να κονομάνε οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, και ο λαός να πληρώνει το μάρμαρο της λεγόμενης πράσινης ενέργειας.

Και από την άλλη η επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά με την αύξηση στην τιμή του ρεύματος να έχει ήδη εκτοξευθεί κατά 150% την τελευταία δεκαετία επηρεάζοντας εμάς τους συνταξιούχους που στα χρόνια της κρίσης είδαμε να πετσοκόβονται οι συντάξεις μας και να προσπαθούμε μέρα νύχτα να τα βγάλουμε πέρα στις δεκάδες υποχρεώσεις που έχουμε.

Απαιτούμε να μην κόβει η ΔΕΗ και οι άλλοι πάροχοι το ρεύμα σε κανέναν που δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει, γιατί έμεινε άνεργος, απλήρωτος, του μειώθηκε δραστικά ο μισθός ή η σύνταξη

Ο λαός του Δήμου μας και ευρύτερα της Λακωνίας πρέπει να βάλει φρένο σε αυτά τα σχέδια. Χρειάζεται, τώρα, οργάνωση και αγώνας, να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στους σχεδιασμούς τους.

Να διεκδικήσουμε τη ζωή και το μέλλον που ανήκει σε μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις