ΣΠΑΡΤΗ. Την Τρίτη 6/7, συνεδριάζει η Οικονομική – Διαχειριστική Επιτροπή του Δήμου Σπάρτης.

Σημειώνεται πως η συνεδρίαση πραγματοποιείται με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Θέματα:

Ώρα 19:30

  1. «Περί έγκρισης και κατάρτισης όρων διενέργειας Δημοπρασίας για την εκποίηση κατεστραμμένων μεταλλικών κάδων του Δήμου»
  2. «Περί έγκρισης 1ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας με τίτλο “Προμήθεια κάδων απορριμμάτων (2021)”».
  3. « Έγκριση των Πρακτικών της Επιτροπής Διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχων της υπηρεσίας-προμήθειας με τίτλο, “Συντήρηση οχημάτων, μηχανημάτων και δικύκλων του Δήμου Σπάρτης- Προμήθεια ανταλλακτικών”».
  4. «Αποδοχή χρηματοδότησης και Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2021 αναφορικά με την ένταξη στο επιχειρησιακό πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2014-2020” της πράξης με τίτλο Ανάπλαση κέντρου Σπάρτης (ΟΠΣ 5073663) του Δήμου Σπάρτης “».
  5. «Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021 ως προς τη διόρθωση τίτλων κωδικών αριθμού του προϋπολογισμού»
  6. «Αποδοχή παραχώρησης μελέτης από τη Περιφέρεια Πελοποννήσου προς συμπλήρωση, επικαιροποίηση, αδειοδότηση και αξιοποίησή της σε έργο αντιπλημμυρικής προστασίας».
  7. «Συγκρότηση Προσωρινής και Οριστικής Επιτροπής Παραλαβής του έργου “Ανάπλαση οικισμού Βέρια”».
  8. «Συγκρότηση Οριστικής Επιτροπής Παραλαβής του έργου “Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων Δήμου Σπάρτης”».
  9. «Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου “Προσθήκη γηπέδου τέννις στις αθλητικές εγκαταστάσεις Παρορίου”».
  10. «Περί καθορισμού όρων και ημερομηνίας διεξαγωγής διαγωνισμού έργου “ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ”».
  11. «Έγκριση της αριθ.16/2021 απόφασης του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης με θέμα “Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021”».
  12. «Έγκριση της αριθ.9/2021 απόφασης του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης με θέμα “Έγκριση απολογισμού του Ν. Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης οικονομικού έτους 2020”».

Ώρα 19:50

«Περί 1ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων οικονομικού έτους 2021 του Κληροδοτήματος Ευάγγελου Φιλιππόπουλου, Δημοτικής Κοινότητας Σπαρτιατών»

Ώρα 20:00

«Περί έγκρισης δαπάνης, ψήφισης πίστωσης για βράβευση των αριστούχων μαθητών του σχολικού έτους 2020-2021»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις