ΣΚΑΛΑ. «Συγκινητική» χαρακτηρίζουν ο Γιώργος Μαρουδάς και η «Συμμαχία πολιτών Ευρώτα», την «…πρωτοβουλία των Προέδρων όλων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ευρώτα να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και ταυτόχρονα να ενεργοποιούν τους συμπολίτες μας για την προστασία από τυχόν πυρκαγιές»

«Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες και την αμέριστη συμπαράστασή μου σ' αυτή την Εθελοντική κινητοποίηση προς τους προέδρους των Τ.Κ. και τις τοπικές κοινωνίες καθώς και στους δύο Εθελοντικούς Πυροσβεστικούς Σταθμούς της Μυρτιάς και των Κροκεών», τονίζει ο κ. Μαρουδάς.

Συμπληρώνοντας:

«Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω την κοινωνία των πολιτών, τον Δήμο Ευρώτα και τις υπηρεσίες του, για την προσφορά έμπρακτης αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς συμπαράστασης στους δοκιμαζόμενους από την πυρκαγιά πολίτες του Γυθείου.

Από τους επιχειρηματίες, τους συλλόγους, τους απλούς συμπολίτες μας του Δήμου Ευρώτα αποδεικνύεται ότι ο ανθρωπισμός της συμπαράστασης παραμένει αξία ανεκτίμητη».

Άμεση σύγκληση του αρμόδιου συντονιστικού οργάνου

Τέλος ο κ. Μαρουδάς καλεί τον Δήμαρχο Ευρώτα, «…για την άμεση σύγκληση του αρμόδιου συντονιστικού οργάνου για να υπάρξει ενιαίος συντονισμός και υλοποίηση του σχεδίου πρόληψης, με αυτονόητη τη συμμετοχή της Δημοτικής Παράταξής μας όπου παραστεί ανάγκη… Με συνεργασία και ετοιμότητα θα αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο.

Οι καιροί ου μενετοί».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις