ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έγινε στο Λουτράκι, όπου ζητήθηκε παρέμβαση της αστυνομίας σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Όπως αναφέρει το loutraki365.gr, το βράδυ της Τρίτης σε κεντρικό σημείου του Λουτρακίου, περαστικοί αντιλήφθηκαν έντονο τσακωμό σε σπίτι και κάλεσαν την αστυνομία :

«Ήμασταν κατά τις 9 έξω από μια πολυσύχναστη καφετέρια στο Λουτράκι, ώσπου ξάφνου ακούμε έναν άνδρα να λέει στη γυναίκα του ότι θα τη σκοτώσει. Έβριζε την πεθερά του, έσπρωχνε τη γυναίκα του και γενικότερα επικρατούσε ένας χαμός. Ο αστυνομικός έκανε μόνο μια επίπληξη και του είπε να ηρεμήσει. Και στη συνέχεια έφυγε. Μπήκαν όλοι στο σπίτι μετά.»

Ο κόσμος που μαζεύτηκε και ανησύχησε δείχνει ότι σιγά σιγά αντιλαμβανόμαστε την επικινδυνότητα τέτοιων γεγονότων. Η συγκάλυψη περιστατικών έμφυλης κακοποίησης έχουν δώσει αυτοπεποίθηση στους κακοποιητές και δημιουργούν ένα πλέγμα φόβου στα θύματα, παρά τις τεράστιες προσπάθειες της κοινωνίας να αναδείξει και να καταγγείλει αυτά τα περιστατικά, γράφει το loutraki365.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις