ΛΑΚΩΝΙΑ. Ανταποκρινόμενη σε μία μείζονα ανάγκη της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής, η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών ξεκινά συλλογική διαδικτυακή οικονομική εκστρατεία στήριξης (crowdfunding) της Σχολής, μέσω της πλατφόρμας «Give & Fund».

Πού αποσκοπεί

Η προσπάθεια αποσκοπεί στον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του πιο ιστορικού σχολείου των Ελλήνων με βιβλία σχετικά με την ιστορία και τον πολιτισμό της Λακωνίας.

Πώς μπορείς σαν προσφέρεις

Ακολουθώντας τον σύνδεσμο, μπορείς να προσφέρεις ακόμη και 1 € ανώνυμα ή επώνυμα. Καμία απολύτως προσφορά δεν περισσεύει!

Ο σύνδεσμος: https://bit.ly/3yb2fV7

Τα χρήματα που πρόκειται να συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν με ασφάλεια και πλήρη διαφάνεια σε μορφή δωρεάς βιβλίων, στον Σχολάρχη της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής -συμβολικά- την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021, κατά την εορτή του πολιούχου Αγίου της Σπάρτης, του Οσίου Νίκωνος του «Μετανοείτε».

Από την Εταιρεία αναφέρουν:

«Με τον τρόπο αυτό, ο Ελληνισμός απ' άκρη σ' άκρη της υφηλίου, αλλά ειδικότερα η Λακωνία μας, η γενέτειρα του τελευταίου ενδόξου αυτοκράτορα της χιλιόχρονης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, θα καταστεί αρωγός στον ηρωικό αγώνα για την επιβίωση και την πρόοδο των τελευταίων εναπομεινάντων Ελλήνων στη Βασιλεύουσα Πόλη του Γένους μας!

Η Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή υπήρξε σε καιρούς ζοφερούς για το Έθνος μας, η ζωογόνος πνοή της ελληνικής γλώσσας και ιστορίας, αλλά και ο αναμεταδότης φάρος της ορθόδοξης παρακαταθήκης. Οφείλουμε να την στηρίξουμε με κάθε μέσο!».

Τέλος, η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών, ευχαριστεί εγκαρδίως, «…τον κ. Γεώργιο Δημακόγιαννη για άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας με την ανιδιοτελή και γενναιόδωρη προσφορά διψήφιου αριθμού βιβλίων των Εκδόσεων “Αδούλωτη Μάνη”».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις