ΣΠΑΡΤΗ. Ένα μείζον θέμα για τη λειτουργία των Νομικών Προσώπων του Δήμου Σπάρτης έθεσε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Σπάρτης Σταύρος Περγαντής. Αναφερόμενος στη λειτουργία του Αθλητικού Οργανισμού τόνισε ότι η διοίκησή του παρέλαβε πολλές οφειλές παρελθόντων ετών προς προμηθευτές και συνεργαζόμενους με τον Οργανισμό. Συσσωρευμένες οφειλές από προηγούμενες διοικήσεις που σήμερα όχι μόνο επιφέρουν ασφυξία στον Οργανισμό αλλά επιπλέον κλονίζουν τη σχέση εμπιστοσύνης του Δήμου με όποιον συνεργάζεται.

Απαντώντας σε επίμονη ερώτηση του notospress.gr ο Σταύρος Περγαντής δεν θέλησε να δώσει έκταση αλλά επιβεβαίωσε το πρόβλημα και ανέφερε ότι επωνυμίες και ποσά είναι στη διάθεσή όποιου έχει έννομο ή πολιτικό συμφέρον να γνωρίζει.

Ο πρόεδρος, όπως ανέφερε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, άφησε να εννοηθεί ότι κατά καιρούς κάποιοι έκαναν πολιτική με πόρους που καταβάλει η σημερινή διοίκηση του Οργανισμού και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όσοι αυτοδιοικητικοί επιχειρούν άδικη και ύποπτη κριτική.

«Ίσως ήρθε η ώρα να μάθουν και οι πολίτες ποια πραγματικά είναι η κατάσταση που παρέλαβε η παρούσα διοίκηση αλλά και εν γένει η παρούσα δημοτική αρχή. Και αυτό όχι από μισαλλόδοξο πάθος αλλά για να έχουν και οι δημότες την ενημέρωση που πρέπει για να ασκούν κριτική και να παίρνουν τις αποφάσεις τους σε σχέση με όσους διοίκησαν και διοικούν» κατέληξε λακωνικά ο Σταύρος Περγαντής.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις