ΣΠΑΡΤΗ. Αίσθηση έκανε το ρεπορτάζ του notospress.gr για την κάθοδο στις εκλογές του 2023 των σημερινών δημάρχων στις πρωτεύουσες της Πελοποννήσου. Ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας εξηγεί στο notospress.gr τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση με την ίδια ομάδα (και ίσως εμπλουτισμένη) να διεκδικήσει και πάλι τη δημαρχία το 2023.

«Όπως ανακοίνωσα στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, ναι, θα είμαι ξανά υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023, επικεφαλής του Συνδυασμού μας!

Είναι πολλοί οι λόγοι που μας οδήγησαν στην απόφασή μας αυτή:

  1. Οι επίμονες προτροπές των φίλων μας, των συνδημοτών μας και των στελεχών της παράταξής μας!
  2. Η ανάγκη να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. Ας μην ξεχνάμε ότι για πάνω από ενάμιση χρόνο μας καθήλωσε ο κορωνοϊός!
  3. Πολλοί υπάλληλοι του Δήμου έκαναν χρήση των ειδικών διατάξεων και πήραν ειδικές άδειες, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες μας να μην παράγουν έργο στο 100%!
  4. Οι διαδικασίες σύνταξης και έγκρισης των φακέλων για κάθε νέο δημοτικό έργο από τις αρμόδιες αρχές αποδείχθηκαν ιδιαίτερα χρονοβόρες (εξαπλάσια διάρκεια απ’ότι στον ιδιωτικό τομέα)
  5. Έχουμε έμπνευση και όρεξη να κάνουμε πολλά περισσότερα που να δώσουν στη πόλη μας πολύ μεγαλύτερη λάμψη!

Και αυτά δεν αφορούν μόνο τα τεχνικά έργα και την λεγόμενη ‘καθημερινότητα’ (που ανεβάζει και κατεβάζει δημοτικές αρχές)!

Αφορούν και τον πολιτισμό μας, τον αθλητισμό (όπου ήδη έχουμε ξεκινήσει τη προσπάθεια να καταστήσουμε τη Σπάρτη παγκόσμιο κέντρο αγώνων δρόμου υπεραντοχής), τις πρωτοβουλίες μας για την αγροτική και τη τουριστική ανάπτυξη, την επαναλειτουργία του αεροδρομίου, το στρατηγικό μας σχέδιο ανάπτυξης του Μυστρά και τόσα άλλα!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις