ΠΑΤΡΑ. Σοκ και τεράστια αναστάτωση έχει προκαλέσει στον ιατρικό κόσμο της Πάτρας και σε ολόκληρη την πόλη η περίπτωση του ιατρού που υπηρετεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και σε βάρος του υπάρχει καταγγελία για ασέλγεια σε ανήλικο και προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας.

Η υπόθεση έρχεται από το παρελθόν και έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, αυτό που οδήγησε στις κατηγορίες εναντίον του γιατρού είναι οπτικό υλικό στο οποίο, σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός εμφανίζεται να κάνει άσεμνες πράξεις στο ανήλικο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση έχει απασχολήσει και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών και έχει τεθεί θέμα επιβολής κυρώσεων, ωστόσο δεν προχώρησε καθώς πρώτα πρέπει να αποφανθεί η δικαιοσύνη για το αν οι κατηγορίες ευσταθούν.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό ενήμεροι είναι τόσο η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών όσο και η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Από την πλευρά της η διοίκηση του νοσοκομείου έχει παραπέμψει τον φάκελο της υπόθεσης στο Υπουργείο Υγείας το οποίο θα αποφασίσει αν θα θέσει τον γιατρό σε αναστολή.

Το αν ή όχι οι κατηγορίες εναντίον του ιατρού ευσταθούν θα το εξετάσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών, αφού η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις