ΣΠΑΡΤΗ. Βιωματικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο συνολικής διάρκειας 35 ωρών πραγματοποίησε το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λακωνίας «Δίαυλος» στα επιστημονικά στελέχη του ΚΕΔΑΣΥ Π.Ε. Λακωνίας για την εφαρμογή των εκπαιδευτικών υλικών πρόληψης.

Θεματικές του σεμιναρίου, «Δεξιότητες για παιδιά Δημοτικού» και «Κάπνισμα: Όχι εμείς!».

Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε σε 8 ημέρες, κατά το χρονικό διάστημα από 28 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας.

Συντονίστριες των σεμιναρίων ήταν τα επιστημονικά στελέχη του Κ.Π. κα Παπαδοπούλου Ιωάννα, Ψυχολόγο MSc και η κα Καργάκου Κατερίνα – Κοινωνική Λειτουργός MSc, PhD©.

Διαδικτυακή ενημερωτική ομιλία

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή, ενημερωτική ομιλία – παρουσίαση των εκπαιδευτικών υλικών πρόληψης για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στα στελέχη του ΚΕΔΑΣΥ Π.Ε Λακωνίας, διάρκειας 2 ωρών, στις 20 Οκτωβρίου, από την ψυχολόγο του Κέντρου κα Παπαδοπούλου Ιωάννα.

«Το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λακωνίας «Δίαυλος» θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θεόδωρο Βερούτη για την παραχώρηση του χώρου εκδηλώσεων Διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας, καθώς και την Προϊσταμένη του ΚΕΔΑΣΥ Π.Ε Λακωνίας κα Πατρικάκου Φωτεινή για την άψογη συνεργασία», αναφέρουν από τον Δίαυλο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις