ΣΠΑΡΤΗ. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πέτρος Δούκας εγκαλεί τους συνεργάτες του εξαιτίας εσωτερικών τσακωμών, αντιπαλοτήτων, εγωισμών, αλληλοϋπομεύσεων και χάους που συχνά οι ίδιοι περνούν προς τα έξω. Αξιώνει από αυτούς προσοχή σε ό,τι λένε, σε ότι αναρτούν στα social media, στην χρήση της τηλεφωνικής επικοινωνίας ακόμα και στη δημόσια εμφάνιση τους.

Σπύρος Μοιράγιας. Με τα νέα καθήκοντα ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων καλείται να συντονίσει παλαιά, τρέχοντα και νέα έργα έτσι ώστε να υλοποιούνται εγκαίρως και να αξιοποιούνται πολιτικά. Λιγομίλητος και προσεκτικός. (Στο site του δήμου ακόμα δεν αναγράφεται η αντιδημαρχία του)

Γεωργία Ζαχαράκη. Έχοντας πιστωθεί πλέον μεγάλο μερίδιο της ανθεκτικότητας του συνδυασμού στις εκλογές έχει και την ανάλογη χρέωση για όσα από τα υπεσχημένα δεν υλοποιούνται. Κοινωνία και Τουρισμός είναι πεδία με πολλές ευκαιρίες αλλά και πολλά κενά. Κυρίως αποτελεί μια εκ των γυναικών που πρωταγωνιστούν στα δημοτικά πράγματα. Κομματικό πρόσωπο κι εργατικό.

Χρήστος Κανακάκος. Πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία, γι αυτό και με μεγάλη ευθύνη. Διατηρεί αγκυλωμένες τις δημόσιες σχέσεις του, είναι επίμονος στη δουλειά του και αποδίδει υπό πίεση. Έχει σκληρό πυρήνα υποστηρικτών, γνωρίζει φίλους και αντιπάλους και έχει καθημερινή επαφή με την διοίκηση του δήμου και την κοινωνία.

Δημήτρης Καπονικολός. Ξεκίνησε με πολύ διάθεση και εντυπωσιακές κινήσεις. Σήμερα φαίνεται αποφασισμένος να μην ασχοληθεί πάλι με τον Α’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης. Στο πρόσωπό του είναι ανάγλυφη η δυσαρέσκεια από τη στάση συναδέλφων του στις αντιδημαρχίες. Ό,τι αναλαμβάνει το φέρνει εις πέρας αλλά μάλλον έχει χάσει την όρεξή του.

Θανάσης Καρλαύτης. Η Πολιτική Προστασία και η Καθαριότητα είναι τομείς που κάποιος μπορεί να διακριθεί αλλά και να «ταφεί». Κινείται, παρακολουθεί, μαθαίνει αλλά και αυτός δείχνει να βρίσκεται σε μια κάμψη απόδοσης σε σχέση με όσα έδειχνε πριν από μήνες. Η νέα διαχείριση των σκουπιδιών θα είναι γι αυτόν μια δοκιμασία από την οποία θα κριθεί για τις εκτελεστικές ικανότητές του.

Γεωργία Δεδεδήμου. Σε αυτήν ισχύει το «οι τελευταίοι έσονται πρώτοι». Μετά από την είσοδό της στην Αυτοδιοίκηση, συνηγορούντων γνωστών ανθρώπων γύρω από τα κοινά, ανέλαβε καθήκοντα όμοια με μιας Καγκελαρίου. Πολλές αρμοδιότητες και ακόμα περισσότερες ευθύνες. Πάνω της ο δήμος και ο δήμαρχος έχουν στηρίζει μεγάλο βάρος ευθυνών και αυτό μοιραία την υποχρεώνει να διαθέτει όλο τον χρόνο της στον Δήμο. Απασχολεί φίλους και αντιπάλους για διάφορους λόγους μιας και στην Σπάρτη του 2021 – 2023 πρωταγωνιστεί και αυτή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις