ΝΕΑΠΟΛΗ. Υπέκυψε κτυπημένος από τον κορονοϊό ο 46χρονος Χαράλαμπος Τσέγκας, στη Νεάπολη Λακωνίας. Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή ώρα 12 στο Άγιο Δημήτριο Κάμπου Βοιών.

Οι συμπολίτες του γράφουν: «Ο πατριώτης μας, 46 ετών, πατέρας, σύζυγος, γιός, αδερφός αλλά και φίλος και συμμαθητής και συμπαίκτης και πολλά περισσότερα δεν είναι πια μαζί μας έχοντας χάσει την ζωή του μετά από ολιγοήμερη μάχη. Συλλυπούμαστε με όλη μας την καρδιά την οικογένεια του και του ευχόμαστε Καλό Παράδεισο... Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε, ας είσαι ο τελευταίος και η αδόκητη εκδημία σου ας μας διδάξει όλους...»

Το ΔΣ του Εθνικού Βατίκων αναφέρει:

«Το Δ.Σ της ομάδας μας εκφράζει την οδύνη για το χαμό του συμπατριώτη μας Χαραλαμπου Τσέγκα που είχε διατελέσει ποδοσφαιριστής και μέλος του Δ.Σ της ομάδας μας. Καλό παράδεισο, δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του».

Η Δημοτική Σύμβουλος Σπυριδάκου Θεοδούλη γράφει:

«Δυστυχώς, θρηνούμε πλέον το πρώτο θύμα του κορωνοιού στα Βάτικα... Ο πατριώτης μας, 46 ετών, πατέρας, σύζυγος, γιός, αδερφός αλλά και φίλος και συμμαθητής και συμπαίκτης και πολλά περισσότερα δεν είναι πια μαζί μας έχοντας χάσει την ζωή του μετά από ολιγοήμερη μάχη.. Συλλυπούμαστε με όλη μας την καρδιά την οικογένεια του και του ευχόμαστε Καλό Παράδεισο... Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε, ας είσαι ο τελευταίος και η αδόκητη εκδημία σου ας μας διδάξει όλους...»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις