ΣΠΑΡΤΗ. Συνεχίζεται η κόντρα Δούκα – Αργειτάκου ή άλλως Αργειτάκου - Δούκα, με φόντο την αναβολή της συνεδρίασης του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης (1/12), ύστερα και από την απόφαση των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης (Αργειτάκος, Βαλιώτης, Βουνάσης) να απέχουν από αυτή.

Σε νέα ανακοίνωση – απάντηση των Ενωμένων Πολιτών ο κ. Αργειτάκος υπογραμμίζει πως, «…δεν εκπροσωπούμε καμία άλλη παράταξη».

Υπενθυμίζει στη Δημοτική Αρχή πως αυτή, «…προ μηνών διοργάνωσε Κορονοπάρτυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου» και άρα είναι «οξύμωρο αλλά παράλληλα και προκλητικό να μιλά για υγειονομικά πρωτόκολλα Covid-19 και μέτρα προστασίας»…

Η ανακοίνωση των Ενωμένων Πολιτών

  1. Σε απάντηση του Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Αρχής (1/12/2021), παρατηρήσαμε πως ο κ. Δούκας αναφέρθηκε στη δική μας απουσία, λες και οι υπόλοιπες παρατάξεις ήταν παρούσες σε αυτό και πραγματοποιήθηκε κανονική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου.
  2. Στη προσπάθεια τους να δημιουργήσουν σύγχυση, ερώτησαν από πότε εκπροσωπούμε εμείς και τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Δεν εκπροσωπούμε καμία άλλη παράταξη, δεδομένου ότι οι θέσεις των 2 άλλων παρατάξεων ήταν γνώστες, από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου της 24ης Νοεμβρίου.
  3. Η Δημοτική Αρχή, είναι τουλάχιστον οξύμωρο αλλά παράλληλα και προκλητικό να μιλά για υγειονομικά πρωτόκολλα Covid-19 και μέτρα προστασίας, όταν προ μηνών διοργάνωσε Κορωνοπάρτι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, μετα μουσικών ακουσμάτων. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε, πως έγινε και η αίτια να σταματήσει η διέλευση της Ολυμπιακής φλόγας, λόγω των απαράδεκτων ενεργειών και της φιέστας που διοργάνωσε.
  4. Λέξεις όπως σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, χάνουν κάθε εννοιολογική σημασία και αποκτούν αρνητικό πρόσημο, όταν η Δημοτική Αρχή τις αναφέρει ως χαρακτηριστικά της. Ουδεμία σχέση είχε και έχει με αυτές τις έννοιες και αυτό είναι γνωστό τοις πάσι!

Υ.Γ Κύριε Δούκα, μάθετε να σέβεστε τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου και μην εμφανίζεστε στις συνεδριάσεις σε ανάκλιντρο ως άλλος Ρωμαίος Αυτοκράτορας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις