ΣΠΑΡΤΗ. Μιας και σε λίγες μέρες «έφτασαν τα Χριστούγεννα» η Πνευματική Εστία Σπάρτης και το Περιφερειακό Τμήμα Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συντονίζονται στη δράση,

«Χριστούγεννα 2021 - Συλλέγουμε τρόφιμα και παιχνίδια - Μοιράζουμε δώρα και χαμόγελα»

«Ζώντας σε μία περίοδο δύσκολη και προκειμένου να βοηθήσουμε οικογένειες που έχουν δυσκολίες και δεν μπορούν να χαρούν τις γιορτινές μέρες που έρχονται, καλούμε και παρακαλούμε τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας να βοηθήσουν με την προσφορά και συμμετοχή τους την συλλογή τροφίμων και παιχνιδιών, για τον σκοπό αυτό», αναφέρουν οι συνδιοργανωτές.

Συλλογή προσφορών

Η συλλογή των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, (11:00 -14:00) στο εντευκτήριο της Πνευματικής Εστίας - Λυκούργου 82 & Χαμαρέτου – στη Σπάρτη.

Τα τρόφιμα που θα προσφερθούν θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε τυποποιημένη συσκευασία και να μην χρειάζονται ψυγείο.

Τα παιχνίδια θα πρέπει να απευθύνονται σε παιδιά από 1 έως και 10 ετών.

Εναλλακτικά, μπορεί να προσφέρονται και είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας (πάνες, σαμπουάν κλπ).

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί με την φροντίδα του Περιφερειακού Τμήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Δρώμενο μέσα στο δρώμενο

Όσοι έχουν μικρά παιδιά μπορούν να τα φέρουν μαζί τους γιατί στην αυλή της Πνευματικής Εστίας θα υπάρχουν παιδαγωγοί αλλά και υλικό, ώστε τα παιδιά να φτιάξουν μικρές κάρτες που θα συνοδεύουν τα δώρα που θα δοθούν στις οικογένειες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις